newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Prima TV da startul campaniei "Stop indiferentei-Voteaza!"


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 2 noiembrie 2009, 13:29 webReleases | Media

Astazi, 2 noiembrie, Prima TV da startul “Stop indiferentei-Voteaza!”, o campanie de stare si de actiune, menita sa trezeasca constiinte si sa responsabilizeze. Vedetele Prima TV, alaturi de alte persoane publice, vor transmite in fiecare zi motivele pentru care este important sa ne prezentam la vot pe 22 noiembrie.

In cadrul jurnalului Focus, de la ora 18:00, vor fi difuzate reportaje in exclusivitate despre problemele cu care se confrunta romanii si motivele pentru care implicarea in actul electoral este vitala.

Esti pacientul scarbit de mizeria din spitale, parintele care isi doreste un viitor mai bun pentru copilul, contribuabilul care astepta prea mult sa-si plateasca darile catre stat, soferul care pierde ore intregi in trafic sau unul dintre tinerii care se gandesc sa emigreze, pentru ca in Romania, se simte sufocat de coruptie si nepotism?

Daca esti unul dintre cei care mai au o farama de responsabilitate sociala, alatura-te vedetelor Prima TV si spune "Stop indiferentei- Voteaza!". Intra pe site-ul www.primatv.ro si spune-ne motivul pentru care este important sa votam pe 22 noiembrie.

Votul este cel mai puternic instrument pe care l-a avut vreodata cetateanul pentru a invinge nedreptatea. Fii sigur ca votul tau conteaza si nu pierde jurnalul Focus, de la ora 18:00, numai la Prima TV.
 
Extra info: Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, care mai opereaza in Romania prin postul de televiziune Kiss TV, radiourile Kiss FM, Magic FM si One FM, si detine platforma de video sharing MyVideo.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  554 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by