newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Infinit Solutions lanseaza Exprestv.ro - televizinea online a trustului Ring Media Group


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 27 octombrie 2009, 15:19 webReleases | Media

Bucuresti - octombrie 2009, Infinit Solutions lanseaza un nou concept in peisajul audiovizual  din Romania, televiziunea online www.exprestv.ro, proiect un dezvoltat pentru Ring Media Group.

Televiziunea online ExpresTv are o grila de programe complexa, fiind axata in prima faza pe principalele sectiuni de interes si completata ulterior cu interviuri, reportaje si emisiuni in exclusivitate dedicate publicului modern, activ in cautarea informatiei.

Daca ai pierdut stirile de seara, ai ratat performantele lui Mutu pe terenulul de fotbal, nu stii ce au mai pus la cale politicienii sau ce mai fac vedetele, atunci le poti afla online. Echipa ExpresTv ti-a pregatit un meniu bogat de stiri si reportaje, declaratii in direct de la oficiali, precum si ultimele evenimente sau cancanuri din lumea showbiz-ului.   

Alex Cernatescu, CEO Infinit Solutions: "Acest proiect a aparut din ideea de a da utilizatorului posibilitatea de a alege ce materiale video sa urmareasca, spre deosebire de televiziunea traditionala, unde programul este stabilit de post. Nu numai ca vizitatorul este mai aproape de evenimentele din Romania, dar in acelasi timp proiectul ii ofera dreptul la opinie si posibilitatea de a comenta orice film de pe site. Televiziunile online sunt viitorul,  acum tehnologia ce permite dezvoltarea unei astfel de platforme nu mai implica niste costuri uriase cum se intampla in urma cu cativa ani. Tehnologiile pe care le-am folosit sunt de ultima ora si oferim de asemenea si consultanta de implementare, in tot ce inseamna zona de interactive."

Televiziunea online ExpresTV este destinata unui public larg, celor care prefera sa urmareasca evenimentele in imagini. Avand la baza un concept interactiv, Exprestv.ro este  gandit pentru a fi cat mai  atractiv pentru cei care doresc sa acceseze ultimele noutati in format video.

Alexandru David, Redactor Sef Ziarul Ring, a declarat: "Suntem foarte multumiti de proiectele pe care le dezvoltam impreuna cu Infinit Solutions, de aceea am decis sa extindem colaborarea cu agentia. Relansarea noului site www.ziarulring.ro a fost un adevarat succes, iar cu siguranta www.exprestv.ro va aduce rezultate foarte bune. Acest nou canal de comunicare asigura accesul usor si intuitiv la toate sectiunile de interes, fara a fi nevoie sa astepti o anumita perioada din zi cand se difuzeaza stiri. Mai mult, poti revedea materialele favorite sau urmari stiri din zilele trecute. Acestea sunt doar cateva din avantajele televiziunii online.”

Vizitatorii pot gasi usor informatia, fiind structurata in sectiuni cu materiale video din lumea showbiz-ului romanesc, paparazzi, pana la ulimele imagini si interviuri  ale politicienilor din Romania. Platforma interactiva a proiectului incurajeaza userul sa interactioneze cu site-ul in mod direct, avand posibilitatea de a comenta sau de a vota materialul video preferat.

Alaturi de subiectele fierbitti ale zilei, sunt disponibile si  cele mai citite articole publicate de ziarul Ring si editorialele jurnalistului Ion Cristoiu.

Ziarul Ring este marca a Rin Media Group si a fost lansat in aprilie 2008. Se distribuie gratuit intr-un tiraj de peste 500.000 de exemplare saptamanal, in Bucuresti si pe litoral.

Infinit Solutions
este una dintre cele mai puternice agentii independente full service din Romania, ce dezvolta platforme de comunicare complexe prin servicii de ATL, BTL, PR si Interactive. La doi ani si jumatate de la infiintare, Infinit Solutions dispune de resurse complete pentru realizarea si dezvoltarea campaniilor de comunicare, de la propriul studio de productii video-audio, pana la solutii software inovative pentru piata de retail.

In portofoliul Infinit Solutions se afla clienti precum Honda Trading Romania, Rompetrol, BDT Group, Porsche Romania, Volkswagen, British American Tobacco, Coca-Cola, Romtelecom, Cosmote, Volksbank, Samsung, P&G, RIN Hotels, Domus Stil, Austrian Village, Glaxo Smith Kline, Krka, Axe, X-trade Brokers si multi altii.

Infinit Solutions deruleaza de asemenea parteneriate de durata pe zona de Interactive sau BTL neconventional cu alte agentii de publicitate, printre care se numara Grey, Ogilvy, Odyssey,Starcom.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  539 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by