newsletter rss
HotNews.ro

DWF este agenția SEO pentru Magazinul Anului 2017 în E-Commerce, Vegis.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de GeorgianaNiculae | Marţi, 28 noiembrie 2017, 18:12 webReleases | Media

vegis-dwf | Foto: webPR.ro

Andi Moisescu a fost gazda acestui eveniment, iar spectacolul de deschidere a fost susținut de trupa Amadeus. În cadrul festivității de premiere, Vegis.ro a fost desemnat Magazinul Anului 2017 în E-Commerce.


Vegis.ro colaborează cu agenția DWF având ca obiectiv creșterea traficului organic non-brand. Agenția oferă servicii integrate de SEO prin auditare tehnică a platformei de e-commerce, dezvoltare de conținut și campanii de link building, obtinute prin tactici de content marketing și native advertising.


„DWF a arătat o înțelegere deplină pentru specificul nostru de piață și ne-au expus oportunitățile de creștere pe care le avem pe partea de SEO. Ne-au impresionat dinamismul agenției, capacitățile tehnice și creativitatea cu care au abordat nevoile și așteptările noastre.”, a declarat Mihai Bucuroiu, Fondatorul și Directorul de Dezvoltare al Vegis.ro


La rândul său, Sorin Drăghici, Managing Partner - DWF a spus: „Suntem încântați să colaborăm cu Vegis.ro, lider pe segmentul de produse naturiste, bio și vegane. Vegis are o vizune excelentă asupra pieței din România, care depune constant eforturi să își înțeleagă cât mai bine publicul și să răspundă pe măsura nevoilor lui. De asemenea, ne-au plăcut valorile companiei Vegis fiind similare cu ale noastre”, a declarat Sorin.


Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de suplimente alimentare și produse naturiste, bio și vegane de pe piața locală, are în plan să ajungă anul acesta la afaceri de cel puțin 8,5 milioane lei, în creștere cu peste 30% față de 2016. Anul trecut magazinul online Vegis.ro a avut o cifră de afaceri de 6,5 milioane lei, fără TVA, cu 50% mai mare comparativ cu nivelul înregistrat în 2015.


DWF este o agenție specializată în servicii de optimizare pentru motoarele de căutare. În portofoliul DWF se numără clienți precum F64, EvoMag, Catena, TUI TravelCenter, Storia, Sendo, eMenatwork, AutoHut, Florările Floria, Arval și alții.  Pe lângă premiul câștigat de Vegis, clienții DWF au câștigat alte 5 premii în cadrul competiției GPEC.
  47 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by