newsletter rss
HotNews.ro

Paul Ipate si Octavian Strunila au spus Prezent in campania SOS Satele Copiilor


PDF Print
A | a
E-mail
de RalucaBucur | Vineri, 15 septembrie 2017, 16:43 webReleases | Media

SOS Satele Copiilor impreuna | Foto: webPR.ro
O zi de joaca cu totul speciala pentru doi copii care cresc la SOS Satele Copiilor si care au visuri mari.

O zi de joaca cu totul speciala pentru Alex si Andrei, doi copii care cresc la SOS Satele Copiilor si care au visuri mari. Actorii Paul Ipate si Octavian Strunila au fost cu copiii la un parc de aventura si i-au indrumat de pe margine sa termine traseul cu bine si in siguranta. Alex si Andrei si-au imaginat ca sunt primii concurenti ai emisiunii Fort Boyard si au cautat pe traseu indiciile bine ascunse.

Intalnirea dintre Paul, Octavian si cei doi baieti din Satul SOS Bucuresti face parte din campania de strangre de fonduri Viitorul striga prezent! derulata de SOS Satele Copiilor Romania. Donatiile colectate in aceasta campanie vor fi folosite in totalitate pentru sustinerea la scoala a celor aproximativ 200 de copii si tineri lipsiti de ingrijirea familiei biologice si care cresc acum sub ocrotirea organizatiei.

Alex si Andrei au fost tare curajosi si au cautat indiciile cu mare atentie, iar la final au dezlegat impreuna cu cei doi sustinatori de nadejde misterul. Ai incredere in ce poti face si ai parcurs deja jumatate de drum - este indemnul care a reiesit din alaturarea indiciilor.

Este foarte important sa nu renuntati niciodata. Daca v-ati pus ceva in minte, mergeti pana la capat. Curaj, incredere si urmati-va drumul! Este important sa visati si sa munciti pentru visul vostru -  au fost sfaturile pe care copiii le-au primit de la Paul si Octavian.

Alex si Andrei cresc impreuna in Satul SOS din Bucuresti, alaturi de alti copii si de mamele SOS, cele care le sunt alaturi zi de zi. Alex viseaza sa fie actor si a aflat mai multe despre pasiunea lui de la colegul de joaca, Octavian Strunila. Iar Andrei vrea sa ajunga pilot, pentru a o plimba pe mama SOS prin toata lumea.Campania Viitorul striga prezent! Se desfasoara in perioada 4 septembrie - 4 octombrie.

 

Cei care doresc sa se implice, pot contribui prin mai multe metode:

- donatii online pe website-ul campaniei.

- donatii prin SMS la 8844 cu textul Mama (2 Euro/ luna), numar valabil in retelele Orange, Vodafone si Digi Mobil.

- donatii bancare direct in contul bancar al organizatiei SOS Satele Copiilor Romania: RO84BACX0000001080003013.www.viitorulprezent.sos-satelecopiilor.ro


SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children`s Villages International, organism care deruleaza programe in 134 de tari ale lumii. Asociatia SOS Satele Copiilor Romania este prezenta in Romania de 27 de ani si isi desfasoara activitatea prin 3 programe la nivel national: in Bucuresti, Cisnadie- Sibiu si Hemeius- Bacau.

Activitatea organizatiei este centrata pe asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei biologice. In prezent, 1000 de copii si tineri sunt sprijiniti direct de organizatie, dintre care aproape 200 cresc in familia SOS Romania.

SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in paralel, servicii de preventie a abandonului, prin Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti. 

  136 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by