newsletter rss
HotNews.ro

PRwave.ro implineste 12 ani


PDF Print
A | a
E-mail
de Violeta-Loredana Pascal | Marţi, 18 aprilie 2017, 13:44 webReleases | Media

PRwave.ro, site de stiri din afaceri, marketing si comunicare, implineste 12 ani. Lansat pe 18 aprilie 2005, PRwave a fost primul website din Romania dedicat imaginii, comunicarii si relatiilor publice pentru afaceri. Accentul a fost pus pe articole si case studies, insa in timp pe www.prwave.ro au ajuns sa se publice zilnic foarte multe stiri de interes general.


In prezent, pe PRwave apar intre 30 si 50 de stiri pe zi din domenii variate , afaceri, IT, financiar, marketing, media, evenimente, auto, velo etc. - dar si materiale in exclusivitate scrise de specialisti in marketing si relatii publice in cadrul rubricilor Experts' Opinion si Case Studies. O alta sectiune importanta a site-ului este Books Wave, o rubrica in care sunt prezentate carti - atat de timp liber, cat si lucrari din marketing, comunicare, advertising sau afaceri.

PRwave a inceput 2017 cu un nou template si cu o noua platforma, in urma trecerii de la Joomla la Wordpress, ceea ce a facut ca site-ul sa fie si mai usor de navigat de catre toti vizitatorii.

"Ma bucur ca am ajuns la cea de-a douasprezecea aniversare a PRwave. Acest lucru nu se putea fara ajutorul celor care au fost aproape de PRwave in aceasta perioada si profit de ocazie pentru a le multumi tuturor. Am pornit la drum dorind sa creez un site unde sa existe materiale in exclusivitate dedicate domeniului relatiilor publice, insa in timp site-ul s-a dezvoltat si am ajuns astazi sa fim o sursa importanta de informare prin intermediul stirilor publicate. Am adaugat constant noi rubrici pentru a deveni un site cat mai complet si am sustinut, in calitate de parteneri media, evenimente nationale si internationale," a declarat Violeta-Loredana Pascal, fondator PRwave si director general PRwave International.

"Am aflat pentru prima data de PRwave.ro pe bancile facultatii, la un seminar, de la o profesoara tanara care ne recomanda resurse pentru documentare. Mi-am notat silabisit numele, am cautat acasa si am ramas… hooked, cum s-ar spune. Intai de nevoie, apoi de placere. Cu timpul am ajuns sa o cunosc si sa leg o prietenie cu Loredana Pascal. O pretuiesc pentru ca este un om cald si bun, un profesionist perseverent si pentru ca reuseste sa mentina viu un site fara sa faca un compromis la nivel de continut, doar pentru monetizare. E un lucru rar si foarte foarte valoros! La multi ani, PRwave.ro!" - Alina Galeriu, managing partner, Galeriu & Partners PR.

"In conditiile in care maxim 1% dintre companiile inregistrate in Romania au Departamente sau Responsabili de Comunicare si Relatii Publice ,€“ si doar cateva sute au contracte cu agentii de specialitate ,€“ faptul ca acum 12 ani PRwave a avut curajul sa fie prima platforma independenta dedicata imaginii & comunicarii de brand reprezinta un adevarat pionierat.

Mereu la curent cu noutatile, interfata https://www.prwave.ro/ upgradata recent asigura o experienta placuta internautilor. Ne citim acolo!" - Mihaela Petrovan, General Manager More than Pub


"Sunt bucuroasa ca am ocazia sa felicit pentru primii 12 ani unul din site-urile de referint›a in domeniul comunicarii s™i PR-ului de la noi. PRwave este locul unde gases™ti mereu inspirat›ie, studii de caz s™i ultimele s™tiri din domeniu. Consecvent›a s™i seriozitatea de care au dat dovada in acesti 12 ani sunt un motiv in plus sa ii consider una din publicatiile online must read pentru orice profesionist in comunicare. Agent›ia pastel este cu doar un an mai mica decat PRwave, aprilie fiind s™i pentru noi luna aniversara. De aceea, pot spune ca am crescut impreuna. :) La mult›i ani frumos™i, creativi s™i cu cat mai mult›i cititori de PRwave!" - Dana Nae Popa, managing director, agent›ia pastel


"Prin intermediul PRwave am cunoscut o seama de oameni minunati, dintre care unii mi-au devenit prieteni apropiat›i. Am interact›ionat cu numeros™i cititori de-a lungul anilor s™i m-am bucurat de fiecare data cand am auzit ca site-ul a fost de ajutor in diverse imprejurari", a adaugat Violeta-Loredana Pascal. "Vom continua sa avem materiale interesante pe site, s™tiri variate s™i va asteptam cu drag si pe pagina de Facebook a PRwave!"


Pentru mai multe informatii,

Violeta-Loredana Pascal

Director general PRwave International

Loredana@prwave.ro

www.prwave.ro

https://travel.prwave.ro

  110 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by