newsletter rss
HotNews.ro

Cheama-i pe Cautatorii de Camari la tine acasa si poti castiga 10.000 euro de la Lidl


PDF Print
A | a
E-mail
de MediaAssociate | Joi, 2 martie 2017, 14:11 webReleases | Media

Cheama-i pe Cautatorii de Camari la tine acasa si poti castiga 10.000 euro de la Lidl

Saptamana Romaneasca de la Lidl ii aduce pe ”€žCautatorii de Camari”€ chiar la tine acasa. Stim ca ai in camara cel put›in un preparat pe care nimeni nu il mai gateste la fel ca tine, care merita sansa sa ajunga pe mesele tuturor romanilor. Asadar,  cheama-i si tu pe Cautatorii de Camari, intre 1 martie si 30 iunie, iar cea mai gustoasa descoperire va ajunge in magazinele Lidl si va fi premiata cu 10.000 euro.

Chef Florin Dumitrescu si Andrei Aradits sunt Cautatorii de Camari, cea mai exigenta echipa de gurmanzi, care vor pleca in cautarea bunatatilor din camarile romanilor. Fie ca este vorba despre zacusca, gem sau muraturi, cei doi si-au setat misiunea de a descoperi reteta care trebuie sa ajunga pe mesele tuturor romanilor.

Stim ca te mandresti cu retetele preparatelor tale, asa ca inscrie-ti camara pe surprize.lidl.ro/camaranoastra si cheama-i pe Cautatorii de Camari la tine acasa. Dupa vizita echipei, daca produsul tau va fi ales, va ajunge pe rafturile magazinelor Lidl, iar tu vei fi rasplatit cu 10.000 euro. Mai multe detalii si regulamentul campaniei sunt disponibile aici.

Pentru un plus de inspiratie, te asteptam din 6 martie la Saptamana Romaneasca din magazinele Lidl. Vei gasi jumari, preparate sub formă de crema (9.99 lei) si rafinate cu ceapa rosie, sau carnea la garnita (12.99 lei) , care sa te ajute sa te gandesti ce produs din camara ta ti-ai dori sa ajunga pe rafturile din Camara Noastra.

Anul viitor produsul tau poate fi pe rafturile din Camara Noastra alaturi de deliciosii carnati la garnita (12.99 lei), pusi la pastrare in untura. Sau poate se va gasi printre gogonelele murate (2.49 lei) ori castravetii in saramura (5.49 lei).

In Saptamana Romaneasca vei gasi si sarmale cu carne de porc si vita (6.99 lei), cu varza calita si kaiser. Le poti servi alaturi de un ardei romanesc (3.49 lei), potrivit de iute, care sa iti aduca aminte de traditiile romanesti.

Vino si tu din 6 martie la Lidl si gaseste inspiratia pentru produsul pe care vrei sa il deguste Cautatorii de Camari!

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati:

www.lidl.ro

www.surprize.lidl.ro

www.catalog.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

  94 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by