newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: MTR Press relanseaza revista Real Estate Magazine


PDF Print
A | a
E-mail
de Romanita Oprea | Marţi, 28 iunie 2016, 13:09 webReleases | Media

Coperta Real Estate Magazine (1) | Foto: webPR.ro

Cel mai recent numar al revistei lunare Real Estate Magazine, singura publicatie dedicata exclusiv pietei imobiliare din România, poate fi gasit in toata tara in reteaua de distributie de presa Inmedio. Re-editata de compania MTR Press, in tiraj de 12.000 de exemplare, revista Real Estate Magazine are 148 de pagini, acoperind toate domeniile si subiectele de interes din piata imobiliara si din industriile conexe.


MTR Press este o companie de media si comunicare independenta, prezenta pe piata din România din 2001. Compania este activa pe segmentul publicatiilor glossy, zona de media online, organizarea de evenimente si târguri, dar si segmentul de publicatii custom-made. Din portofoliul companiei fac parte revistele lunare Luxury Magazine, Connect, Photo si Real Estate Magazine.


Lansata initial in 2008 si suspendata pe perioada crizei, Real Estate Magazine se relanseaza acum cu un nou concept editorial si o noua grafica. Agentiile imobiliare, companiile de profil dar si cititorii interesati de evolutia pietei de real-estate vor gasi in paginile revistei informatii legate de tranzactiile imobiliare, proiecte rezidentiale noi, credite ipotecare, design si arhitectura, precum si articole despre proprietati de patrimoniu, resedinte celebre sau noutati de pe pietele de real-estate internationale.


Revista il are ca director editorial pe antreprenorul Eduard Uzunov, fondatorul companiei Regatta Real Estate. “Produsul Real Estate Magazine este o provocare noua a experientei acumulate de mine in cei 23 de ani de activitate neintrerupta pe piata imobiliara locala. Dorim sa ii aducem la numitorul comun al revistei pe cei mai importanti oameni din imobiliare, arhitectura, design, retail etc. Challenge-ul nostru este ca revista sa se epuizeze a doua zi dupa aparitie, in contextul in care vorbim de o publicatie care exista doar in variant print, fara online. De asemenea, ne dorim ca produsul print sa strânga in jurul sau cele mai mari nume din industrie, reunite prin idealuri comune: promovarea imobiliarului românesc si a oamenilor implicati, urmând ca in viitorul apropiat sa punem bazele unei asociatii ce valorifica ideile de business curat, alb, nemarcat de coruptie”, spune Eduard Uzunov, presedintele Regatta Real Estate. 

  76 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by