newsletter rss
HotNews.ro

webPR:10 posturi in agentii de publicitate de top va asteapta


PDF Print
A | a
E-mail
de | Vineri, 15 aprilie 2016, 17:16 webReleases | Media

IAB | Foto: webPR.ro
​IAB Romania lanseaza programul educational IAB Academy. Scopul sau este de a ajuta participantii sa inteleaga rolul marketingului digital in strategia de comunicare generala, utilizarea canalelor si a tehnologiilor disponibile in mediul digital pentru atingerea obiectivelor propuse si managementul intregului proces de comunicare din spatiul digital. 

 

Acesta are doua module, unul ce cuprinde cursuri de specializare in online si se adreseaza celor care doresc sa se perfectioneze in domeniul digital, si Bursa IAB, ce cuprinde 6 cursuri introductive si se adreseaza celor care sunt la inceput de drum, fie ca sunt deja angajati in domeniu sau isi doresc sa profeseze in aceasta industrie. 10 dintre acestia, in urma absolvirii, vor primi o oferta de angajare in una din agentiile de top care sustin acest program.

 

Asadar, juniori din orice tip de companie cu profil digital, absolventi, masteranzi sau celor aflati la inceput de cariera care isi doresc sa lucreze in marketing si comunicare online pot sa aplice pentru bursele oferite - 5 burse 100%, 5 burse 90% si 5 burse 50% (procentul reprezinta cat din costul programului <500 euro> este acoperit de sponsori).

 

Programe de acest tip se deruleaza pe mai multe piete locale, sub managementul filialelor nationale ale IAB: Belgia, Finalnda, Franta, Italia, Serbia, UK, Spania, Elvetia, Ungaria, Suedia, Danemarca, Turcia, Germania si Slovacia.

 

Curricula este aprobata si verificata de IAB Europe. Trainerii si cursurile sunt monitorizati/te constant de catre IAB Europe. Prin aceasta certificare, absolventii acestui program, fie ca opteaza pentru modulul I sau pentru oricare din cursurile modulului II, sunt asigurati de faptul ca, oriunde in Europa, unde exista o filiala IAB, cunostintele si competentele dobandite sunt recunoscute international.

 

“Aparitia internetului a schimbat lumea. Si poate ca acest internet este cel mai puternic simbol al libertatii individului. Asa cum oamenii au nevoie sa inteleaga toate aspectele libertatii ca sa se bucure de ea, IAB Academy isi propune sa ajute pe cei cu spirit tanar sa inteleaga comunicarea pe internet ca sa devina acei specialisti echilibrati si deschisi la minte de care este atata nevoie acum” declara Calin Rotarus, owner BCCR si Coordonator de proiect IAB Academy

 

Beneficii ale participarii la IAB Academy:

 

      Se vor dobandi cunostintele de baza pentru atingerea obiectivelor de marketing si business ale companiei:

      Conceperea unei strategii de comunicare online

      Armonizarea sa cu strategia generala de marketing si business

      Comunicarea eficienta si constructiva  cu agentiile, furnizorii de media si servicii online

      Vor fi analizate si aprofundate specificul, avantajele si dezavantajele fiecarei modalitati de comunicare online, precum si optimizarea sinergiilor dintre ele.

      Se va studia managementul proiectelor online in vederea implementarii eficiente a strategiei.

      Se va intra in contact cu studii de caz si strategii reale, atat de la nivel national cat si international.

      Se vor analiza modalitatile de a vinde (intern sau extern) proiecte de comunicare online si tool-urile necesare implementarii si analizei acestora.

      Vor fi abordate aspectele legale si morale ale comunicarii online, cu exemple practice si pe cazuri concrete.

      Vor fi explicate si abordate aspecte specifice ale publicitatii native, user experience si arhitectura informatiei

      Vor fi exemplificate si testate atat strategii cat si gadgeturi de prezenta in mediul mobile si de implicare a utilizatorului prin intermediul acestui canal.

      Dobandirea unor cunostinte specializate pe anumite domenii ale comunicarii online.

      Se va obtine o certificare a participarii, recunoscuta la nivel European.

 

Trainerii IAB Academy sunt specialisti cu experienta vasta atat in domeniul comunicarii online cat si in domeniul predarii si sustinerii de seminarii in acest domeniu. Printre ei amintim: Doru Panaitescu, Robert Anghel, Ionut Oprea, Alin Popescu, Cristi Ignat, Vasile Hodorogea, Calin Rotarus si altii.

 

“IAB Academy reprezinta materializarea unuia dintre cele mai importante obiective ale asociatiei: formarea viitorilor specialisti in comunicarea digitala dar si furnizarea de know-how aplicat si informarea in legatura cu tendintele internationale a specialistilor cu experienta in domeniu. IAB Academy este un concept international, cu programa certificata de IAB Europe, asigurand astfel participantii de importanta si greutatea Europeana a diplomei obtinute. Pentru noi, ca asociatie a industriei, cel mai important aspect al acestui program este know-how-ul pe care cursantii nostri il vor dobandi! ” declara Ioana Anescu, Director Executiv al IAB Romania

 


Mai multe detalii despre calendarul seminariilor IAB Academy si despre conditiile de inscriere sau aplicare pentru Bursa IAB puteti solicita la academy@iab-romania.ro, contact@iab-romania.ro, comunicare@iab-romania.ro sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/IABAcademyRomania

 


Despre IAB Romania

IAB România (Interactive Advertising Bureau România) este asociația industriei de marketing și publicitate interactivă din Romania și membru fondator al rețelei IAB Europe (www.iabeurope.eu), in 2008. Fondată în 2006, reunește în prezent principalele agenții de publicitate, regii de media, publisheri autohtoni și companii prestatoare de servicii dedicate industriei de publicitate interactivă – online, mobile și alte canale interactive.

IAB Romania este o asociație profesională, fără scop lucrativ, neguvernamentală, apolitică și autonomă, care are ca scop să protejeze si sa promoveze interesele profesionale si investitiile realizate pe piața de publicitate interactivă din România, sa elaboreze standarde ale industriei, să creeze și să întrețină un cadru optim pentru autoreglementare și să coordoneze eforturi de industrie pentru creșterea acestei piețe.

 

  1192 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by