newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: HISTORY exploreaza secretele din Alcatraz


PDF Print
A | a
E-mail
de GolinHarris | Marţi, 15 martie 2016, 12:12 webReleases | Media

In aceasta luna, HISTORY, canalul factual numarul 1 din Romania, va difuza doua documentare care reveleaza misterele legendarei inchisori Alcatraz. Sambata, 26 martie, si duminica, 27 martie, ”€œAdevarul despre Alcatraz” si ”€œLegendele din Alcatraz”€ vor examina miturile tesute in jurul acestui penitenciar.

Pe 26 martie, la 21:00, documentarul ”€œAdevarul despre Alcatraz”€ merge pe urmele lui John Anglin, Clarence Anglin si Frank Morris, cei care au evadat in 1962 din cea mai dura inchisoare pe care America a conceput-o vreodata - Alcatraz. Trupurile lor nu au fost gasite si astfel au fost declarati morti. Acum, dupa mai mult de 50 de ani, familia fratilor Anglin dezvaluie noi dovezi si secrete care ar putea ajuta la elucidarea cazului. HISTORY urmareste familia in timp ce coopereaza cu un politist pensionat, obsedat de acest caz de cateva decenii. Impreuna, ei vor merge mai departe ca niciodata, pentru a elucida misterele Alcatrazului.

Documentarul ”€œLegendele din Alcatraz” va fi difuzat in ziua urmatoare, la ora 21:00. Aceasta productie de o ora sondeaza secretele din Alcatraz, explicand imaginea legendara imprimata in psihicul colectiv american prin interviuri inedite si revelatoare, cu oameni care cunosc adevarata poveste a Alcatrazului. HISTORY examineaza miturile care inconjoara aceasta insula si motivele pentru care era considerata cel mai dur penitenciar de maxima securitate. De asemenea, documentarul cerceteaza si celebra evadare din 1962, care ramane, chiar si 54 de ani mai tarziu, una dintre cele mai mari enigme ale Americii.

Astfel, telespectatorii pasionati de mistere se vor putea bucura de un weekend palpitant (26-27 martie), prin intermediul celor doua documentare captivante.

 

Despre HISTORY

Canalul HISTORY, in prezent existent in peste 302 milioane de locuinte din toata lumea, priveste istoria dintr-o perspectiva diferita, celebrand oamenii cu initiativa care ies din multime si isi lasa amprenta asupra lumii. Acesti oameni, prezenti in vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY, sunt nonconformisti care infrunta riscul, aduc schimbarea, modifica drumurile deja batatorite si imping limitele mai departe.

 

Pentru mai multe detalii, puteti accesa pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

 

 

Despre A+E Networks® UK

A+E Networks® UK este un joint venture intre A+E Networks® si Sky. Acesta detine in portofoliu canale de televiziune tematice, cu continut de calitate, precum HISTORY™, HISTORY™ HD, Lifetime®, Lifetime® HD, Crime + Investigation®, Crime + Investigation® HD si H2®. A+E Networks® UK a fost lansat in noiembrie 1995 si opereaza in prezent 19 canale, cu 118 milioane de abonati, transmise in 45 de milioane de locuinte din 90 de tari, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrala si de Est, Africa Sub-Sahariana si Orientul Mijlociu.

 

 

  296 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by