newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Un deceniu de inovatie in media: Gunn Report desemneaza OMD cea mai creativa retea pentru a zecea oara consecutiv


PDF Print
A | a
E-mail
de alina.galeriu | Joi, 3 martie 2016, 16:48 webReleases | Media

OMD_GunnReport_2016 | Foto: webPR.ro
Pentru a zecea oara consecutiv, Gunn Report ofera OMD Worldwide - agentie parte a Omnicom Media Group -€“ titlul de cea mai creativa retea. Gunn Report - topul care masoara creativitatea agentiilor de media prin indicatorul de performanta al premiilor si distinctiilor obtinute in peste 50 de festivaluri si competitii internationale – a plasat an de an, inca de la infiintare, OMD pe pozitia fruntasa.

Portofoliul distinctiilor obtinute de-a lungul anilor de OMD este intregit de premiile acordate de Adweek (agentia anului in 2008, 2009, 2011, 2013, 2014), recunoasterea venita din partea Advertising Age (agentia anului in 2002, 2005, 2009, 2011) sau trofeele de la Cannes Lions International Festival of Creativity (cea mai premiata retea de agentii de media la Cannes in 2011, 2012, 2013).


”€œSuntem onorati sa fim parte dintr-o retea care duce mai departe, an de an, traditia excelentei produsului livrat catre clienti. Fiecare noua distinctie consolideaza pozitia de lider global al inovatiei in media pentru OMD. In acelasi timp, ne obliga sa ne autodepasim in   efortul de a livra rezultate exceptionale clientilor nostri, punand accent pe inovatie. Pentru biroul din Romania, faptul ca facem parte din cea mai premiata retea de agentii reprezinta marea oportunitate de a avea acces la informatii valoroase si insight-uri la nivel global, acest lucru fiindu-ne de folos in a produce local campanii eficiente si creative.„€, a precizat Liana Mihai, Managing Director OMD Romania.

 

***

OMD Worldwide (www.omd.com) este cea mai importanta retea internationala de agentii media parte a Omnicom Media Group, cu peste 8,000 de angajati in mai mult de 100 de tari, aflati in serviciul unora dintre cele mai renumite branduri. Gama de servicii oferite de OMD clientilor sai include: strategie de comunicare, planificare media, cumparare spatiu media, executie digitala, generare de continut, entertainment marketing, sponsorizari si brand analytics. OMD este recunoscuta la nivel global pentru serviciile inovative si amprenta creativa, precum si pentru viziunea strategica integratoare. Creativitatea retelei a fost recunoscuta 10 ani la rand de catre Gunn Report. Tot la capitolul distinctii, OMD a fost desemnata Agentia de Media a anului in clasamentul Adweek in 2008, 2009, 2011, 2013 si 2014, precum si Agentia de Media a anului in clasamentul Advertising Age in 2002, 2005, 2009 si 2011. 

  241 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by