newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Ministrul Florin Jianu participa la Conferinta Ziarului BURSA - Strategii pentru dezvoltarea IMM-urilor


PDF Print
A | a
E-mail
de A.B. | Vineri, 14 noiembrie 2014, 15:21 webReleases | Media

Ministrul Delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, domnul Florin Jianu, va participa la conferinta "Strategii pentru dezvoltarea IMM-urilor" organizata cu sprijinul Departamentului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, in data de 20 noiembrie 2014, incepand cu ora 09,30, la la Jubile Primaverii, str. Amiral Constantin Balescu nr. 3, sector 1, Bucuresti.

In cadrul evenimentului ne propunem sa discutam despre importanta IMM-urilor pentru evolutia economica a tarii; finantarea IMM-urilor; cum influenteaza pretul utilitatilor activitatea IMM-urilor; masuri guvernamentale pentru sprijinirea mediului de afaceri; rolul fondurilor de garantare in sustinerea IMM-urilor; problemele in activitatea intreprinderilor, dar si despre legea incubatoarelor de afaceri.

Alaturi de ministrul Florin Jianu si-au mai anuntat participarea la eveniment si Prof.univ.dr. Ovidiu Nicolescu, Presedinte, Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (confirmat); Cristina Chiriac, Presedinte, Asociatia Nationala a Antreprenorilor (confirmat); Cristian Parvan, Secretar General, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (confirmat); Laurentiu Dinu, Managing Partner EU Advisors si membru Ex-Officio al Board-ului AmCham Romania (confirmat); Radu Gratian Ghetea, Presedinte, Asociatia Romana a Bancilor si Presedinte al CEC Bank (confirmat); Peter Barta, CEO, Fundatia Post Privatizare (confirmat); Corina Vulpes, Director, Directia Relatii Financiare Interne si Internationale, EximBank (confirmat).

Evenimentul va fi moderat de doamna Nicoleta Munteanu, Avocat, Ambasador si Mentor al Antreprenoriatului Feminin.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti la urmatorul link: http://www.bursa.ro/strategii-dezvoltare-imm-2014/

Strategia guvernamentala pentru dezvoltarea sectorului imm-urilor si imbunatatirea mediului de afaceri - Orizont 2020
"Aportul IMM-urilor la formarea PIB-ului national se va majora la circa 70%"


De peste 24 de ani pe piata, in aparitie neintrerupta, BURSA este cel mai influent cotidian economico-financiar si formatorul de opinie al pietei de capital, fiind apreciat in fiecare an cu distinctii pentru aparitiile editoriale in cadrul Galei Premiilor Pietei de Capital, dar si in cadrul altor manifestari. Aderenta la public a ziarului BURSA i-a confirmat necesitatea pe piata, care s-a evidentiat in ultimii ani, cand publicatii sustinute artificial de mari grupuri industriale au dat faliment din pricina ca, de fapt, nu era nevoie de ele.

De-a lungul anilor, cotidianul BURSA si-a informat cititorii asupra proceselor importante de transformare si dezvoltare a economiei societatii romanesti si din strainatate: procesul privatizarii, dezvoltarea sistemului bancar autohton, evolutia pietelor financiare, criza financiara internationala, evolutiile politice semnificative
.
  475 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by