newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Marele Premiu Reader's Digest de 210.000 de lei merge la Slobozia in 2014


PDF Print
A | a
E-mail
de ReadersDigestRomania | Vineri, 7 februarie 2014, 17:55 webReleases | Media

Rabdare, incredere si perseverenta. Acestea sunt cele trei ingrediente care l-au ajutat pe profesorul Marian Tila, din Slobozia, sa castige Marele Premiu al celui de Al Zecelea Concurs Reader'™s Digest. In sufletul sau a crezut tot timpul ca va castiga. Totusi, in acea zi de 7 ianuarie, cand Irina Popa, Managerul Concursului, l-a sunat sa-i dea vestea ca este fericitul castigator al Marelui Premiu de 200.000 de lei, suplimentat cu 10.000 de lei, drept Bonus pentru Raspuns la Timp, a ramas fara cuvinte. Apoi i-a spus un "žMultumesc!" timid, dupa care i-au mai trebuit cateva ore sa se dezmeticeasca si sa se bucure cu adevarat.

Marian Tila, de 65 de ani, a trait intreaga viata cu credinta neclintita ca lucrurile in care crede ies asa cum isi doreste. In 2010 a descoperit cat de mult ii plac titlurile de la Reader's Digest - marca reprezentata de Tarsago Romania - si a inceput sa comande produsele noastre, fiind convins in acelasi timp ca intr-o buna zi va castiga si Marele Premiu pus in joc de editura. Fiul sau, Victor, de 34 de ani, obisnuia sa-i spuna ca isi face iluzii. "žNici nu mi-ar fi trecut prin cap ca se va intampla asa ceva", a marturisit fiul atunci cand a sosit la sediul editurii impreuna cu tatal sau. "Nu l-am crezut nici cand m-a sunat sa-mi spuna ca a castigat. Apoi m-a sunat un prieten, care vazuse pe internet lista castigatorilor. Abia atunci am crezut."Victor l-a si insotit pe tatal sau la Bucuresti pentru inmanarea Cecului Onorific si pentru deja traditionala masa festiva prin care il sarbatorim pe Marele Castigator.

Profesorul Tila mai are o fata, Mihaela, de 38 de ani, care lucreaza ca medic in Franta. Nu a fost niciodata la ea de cand a plecat in strainatate, dar acum spera ca acest vis i se va implini. Desi a iesit la pensie anul trecut, Marian Tila a ramas inca profesor asociat la Liceul tehnologic žMihai Eminescu din Slobozia, unde profeseaza din 1977. Una din marile sale pasiuni este pescuitul, lucru care nu este de mirare, avand in vedere ca una dintre calitatile sale principale este rabdarea. Aceasta calitate e cea care l-a ajutat si sa castige importantul premiu. "žStiti gluma aceea, cu interviul pe care i-l ia o tanara ziarista unui domn in varsta? Ei bine, ea il intreaba: Cum ati reusit sa ajungeti la aceasta varsta?, iar omul raspunde: Cu rabdare. Asa si eu. Cu rabdare si perseverenta am ajuns sa castig acest premiu", dezvaluie Marian Tila ingredientele secrete care l-au condus spre acest castig.

Intrebat ce va face cu banii, castigatorul a spus ca primul sau gand s-a indreptat spre casa de langa Slobozia care este in constructie de 20 de ani. "Am gandit-o cu parter si mansarda. Nu am avut bani sa o finalizez si nici tragere de inima. E prea mare doar pentru mine. Daca s-ar muta si Victor acolo, as vrea sa folosesc o parte din bani ca sa o termin. Dar cred ca voi astepta si ma voi gandi cum e cel mai bine sa folosesc acesti bani." Si cum toata viata a fost un om echilibrat si cumpatat financiar, cel mai probabil deciziile pe care le va lua Marian Tila vor fi cele mai bune.

La concurs, care marcheaza aniversarea a zece ani de cand Reader's Digest este in Romania,  s-au acordat premii in valoare totala de peste 350.000 lei. Printre acestea se numara Premiul Special de 60.000 lei, Premiul Colectiei de 5.000 lei si multe altele. De-a lungul celor 10 ani de existenta in Romania, Reader's Digest a oferit mai mult de 3.000.000 lei celor peste 1.700 de castigatori din toata tara.

In cei 10 ani de activitate in Romania, un total de 1.267.000 de romani au comandat produsele Reader's Digest. Din anul 2013, Tarsago Romania este detinatoarea exclusiva a marcii Reader's Digest in Romania. Noua companie preia si continua traditia de a-si recompensa clientii fideli cu premii importante.
  716 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by