newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Gasirea unui loc de munca prin intermediul online


PDF Print
A | a
E-mail
de virg | Joi, 9 ianuarie 2014, 17:57 webReleases | Media

Simti nevoia de o schimbare a locului de munca? Doresti ceva nou sau un salariu mai mare? Ai nenumarate optiuni pentru a gasi un job mai bun si un salariu mai mare. Mediul online te ajuta sa alegi si sa aplici la diferitele oferte existente vacante.

Simti nevoia de o schimbare a locului de munca? Doresti ceva nou sau un salariu mai mare? Ai nenumarate optiuni pentru a gasi un job mai bun si un salariu mai mare. Mediul online te ajuta sa alegi si sa aplici la diferitele oferte existente vacante.

Probabil ca este evident pentru toata lumea ca nu exista retete pentru gasirea unui job ideal in cel mai scurt timp, dar puteti urma cativa pasi care va vor ajuta sa gasiti ceea ce cautati.

Faceti o lista cu companiile unde v-ar placea sa activati. Notati companiile in ordinea preferintelor, tinand cont si de experienta si modul in care va potriviti valorilor companiei.

Intocmiti o scrisoare de intentie, pe care sa o atasati email-ului, catre departamentul de resurse umane.Puneti accentul pe realizarile profesionale si punctele tari. Asigurati-va ca destinatarii au primit cv-ul dumneavoastra. Apelati la reteaua dumneavoastra de prieteni si cunostinte, pentru un job dorit.

Pe langa toate aceste sfaturi, un mod rapid si usor de a gasi job-ul dorit, este prin intermediul online. Site-urile online specifice locurilor de munca, va vor ajuta sa vizualizati locurile vacante, si sa aplicati la ele. Este un mod facil si pentru angajat, dar si pentru angajator. Va puteti completa cv-ul online(formular tip) sau il puteti atasat direct, in cazul in care il aveti deja intocmit. Extinderea cercului profesional de networking atat online, cat si offline sau utilizarea brandului personal pentru o imagine (a se citi "reputatie"€) mai buna pe piata muncii sunt metodele care va vor creste sansele de reusita.

Nu conteaza pentru ce loc de munca mergi la un interviu. In aceste situatii este extrem de important sa te imbraci elegant. O prima impresie neplacuta iti poate aduce multe deservicii. Atunci cand cauta un loc de munca, oamenii tind sa ofere informatii false despre ei. Daca minti, atunci nu vei fi calificat pentru locul de munca pe care il doresti.

Inainte de a merge la un interviu, informeaza-te cum trebuie in legatura cu compania respectiva si acorda-ti o perioada de timp pentru a-ti reciti si corecta CV-ul. In plus, ai grija si la eventualele greseli gramaticale sau ortografice pe care le poti face. Iti vei mari astfel sansele sa obtii un loc de munca mai bun.

Nu uita sa pui si tu intrebari, nu doar angajatorul. Inainte de a merge la interviu, fa-ti o lista de intrebari. Daca sari peste acest aspect, angajatorul ar putea crede ca nu esti foarte intersat de locul de munca.
  176 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by