newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Intalneste specialisti internationali si afla tactici eficiente de promovare online la Digital Marketing Forum


PDF Print
A | a
E-mail
de | Marţi, 19 februarie 2013, 14:33 webReleases | Media

Digital Marketing Forum 2012 | Foto: Evensys
Primul eveniment de promovare in mediul online din Romania, Digital Marketing Forum promite in 2013 cel mai avansat si consistent program de conferinte, dedicat practicienilor in marketing cu un nivel de know-how mediu si avansat.

Editia din acest an reuneste, pe 6 si 7 martie, la Crowne Plaza Hotel, specialisti internationali si locali care vor prezenta solutii concrete, idei aplicabile si studii de caz care au avut rezultate demne de urmat. Concepte noi, precum remarketing, "Scopul conferintei este acela de a arata ca Internetul are un aport important la vanzarile companiilor. Exista solutii testate si tactici noi care merita aplicate, despre care nu s-a mai vorbit in alte conferinte. Veti vedea mari studii de caz si sesiuni interactive, menite sa rezolve provocarile actuale ale oamenilor de marketing in mediul digital", spune Cristian Manafu, managing partner Evensys.

Prima zi, 6 martie, cuprinde o conferinta si trei seminarii de tip "fast-track", care pune accentul pe noile idei si instrumente pe care le au brandurile pentru optimizarea campaniilor online. Dintre temele abordate la conferinta: solutii pentru campaniile multi-channel, tactici pentru optimizare conversiilor, strategii pentru optimizare campaniilor de search marketing, eficienta in Facebook marketing.

Jeremy Spiller
Foto: Evensys
Cea de-a doua zi, 7 martie, este dedicata workshop-ului intensiv Digital Marketing Excellence, in care vor fi prezentate atat elementele si strategiile de baza ce pot fi folosite in marketingul digital integrat, cat si strategii mai avansate despre gestionarea corecta a platformelor web 2.0.  Workshop-ul va fi sustinut de Jeremy Spiller, trainer si consultant pentru Econsultancy,  cu o experienta de 17 ani in domeniul digital.

Printre vorbitorii care vor participa la eveniment se numara: Jeremy Spiller, Consultant, Econsultancy UK, Nir Refuah, VP Creative, McCann Digital Tel Aviv, Raluca Kisescu, Marketing Manager, Avon, Adrian Alexandrescu, Managing Partner, Interactions, Albert Hupa, President  IRC, Alexandru Cernatescu, CEO, Head of Strategy, Infinit Solutions Agency, Stefanos Karagos, Founder Xplain, Radu Ionescu, Creative Director, Kinecto, Mihai Gongu, Creative Director, GMP Advertising, Gabriel Nedelea, Managing Director, Metromind, Costin Radu, Managing Partner, The Geeks, Alexandru Negrea, Social Media Manager, BCR, Andrei Georgescu, Managing Partner, White Image, Ionut Munteanu, PPC Specialist si Trainer, Webdigital, Ionut Oprea, Managing Partner, Facebrands.

Pentru al saselea an consecutiv, evenimentul prezinta rezultatele studiului "Online Leading Brands", realizat in colaborare cu Gemius Research. Studiul va dezvalui cum se vad pe web principalele branduri locale si internationale din 4 industrii majore: banci & asigurari, personal care, auto si telecomunicatii.

Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesati www.digitalforum.ro

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 7 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera cinci domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   | 
  354 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by