newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Green Pro - Seminar de achizitii verzi


PDF Print
A | a
E-mail
de EFConGroup | Marţi, 29 ianuarie 2013, 20:41 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Agentia pentru Protectia Mediului Bacau, in calitate de partener in cadrul proiectului Promoting Green Products / Promovarea Produselor Verzi (LIFE+08/INF/RO/000507), finantat de Comisia Europeana prin programul LIFE+, anunta organizarea celui de-al treilea seminar de instruire pentru institutii publice privind achizitiile verzi. Obiectivul proiectului Green Pro consta in realizarea unei campanii de constientizare pentru promovarea productiei si consumului de produse verzi in randul producatorilor, distribuitorilor, populatiei, a institutiilor publice si companiilor private.

Achizitiile verzi reprezinta procurarea de produse si servicii care iau in considerare anumiti factori de mediu. Astfel se incurajeaza dezvoltarea tehnologiilor curate si prietenoase mediului si a produselor cu impact cat mai mic asupra mediului pe durata intregului lor ciclu de viata.

Pentru a sprijini aceasta initiativa, in cadrul proiectului a fost elaborat si un Indrumar de achizitii verzi pentru personalul responsabil cu achizitiile din institutiile publice. Materialul este diponibil pentru consultare pe website-ul proiectului: www.greenpro.ub.ro.

Seminarul va avea loc Miercuri, 30 Ianuarie 2013 la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului din Bactu, din Str. Oituz, nr. 23, incepand cu orele 10.00 si va reuni exclusiv reprezentanti ai institutiilor publice.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la telefon: 0234.512.750. Persoana de contact: Lacramioara LITA.

Parteneri

Univ. Vasile Alecsandri Bacau
Camera de Comert si Industrie Bacau
Agentia pentru Protectia Mediului Bacau
European Focus Consulting Bacau
1 TV Bacau

office[at]fcon-group.com
office[at]efcon-group.com
http://www.greenpro.ub.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  331 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings