newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: A mai ramas o singura zi de discount la conferinta-forum Leaders in Marketing


PDF Print
A | a
E-mail
de LeadersinMarketing | Vineri, 14 septembrie 2012, 14:08 webReleases | Media

Astaazi, 14 septembrie 2012, este ultima zi in care mai puteti beneficia de discountul de 116 euro pentru a va inscrie la conferinta Leaders in Marketing (www.leadersinmarketing.ro). Daca sunteti interesati sa va intalniti cu unii dintre cei mai cunoscuti experti de brand sai lideri din domeniul marketingului international, va rugam sa accesati pagina de internet a evenimentului si sa va rezervati locul in cadrul conferintei, pana la data de 15 septembrie 2012, pentru a putea beneficia astfel de reducere. Conferinta va avea loc in data de 18 octombrie 2012, la Platinum Business and Conventions Center, din Bucuresti, Romania. Evenimentul este organizat de Renaud Investments si Linked Events.

"Leaders in Marketing" este o conferintaa internationala" care va aduce in prim plan, pe piata din Romania, ultimele noutati si tendinte din marketing, branding si domeniul digital.  Exista trei motive principale pentru a participa la Leaders in Marketing", a spus Paul Renaud, directorul Renaud si unul dintre organizatorii evenimentului. "Mai intai de toate: vorbitorii. Totul se rezuma la vorbitori! Acestia au 20-25 ani de experienta in marketing, au lucrat pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume si au predat studentilor, in cadrul unor MBA-uri de renume".

Un alt vorbitor care a confirmat participarea la eveniment este  Michael Ruckman, fondator, presedinte si CEO al Senteo. Cunoscut pentru experienta sa in peste 30 de tari din intreaga lume, Michael va face o prezentare exceptionala despre Inovatia Experimentala si cum poate aceasta spori orice tip de afacere si consolida relatia cu clientii, indiferent de domeniul de activitate.

Portofoliul sau include proiecte la scara larga pentru brand-uri internationale cum sunt Abbey National, Alfa-Bank, Atlantico, Banco Venezolano, BNP-Paribas, Citibank, ING, iar domeniile sale de expertiza variariaza de la managementul bancilor, dezvoltarea retelelor de distributie si a canalelor alternative de vanzari, aliante si asocieri, sisteme de implementare si dezvoltare a culturii organizationale. Vezi mai multe despre biografia lui Michael Ruckman aici.

Michael Ruckman se va alatura grupului de vorbitori din cadrul conferintei,care  cuprinde, printre altii, pe: Paul Garrison, profesor la Ivy League si Director la Garrison Group, Colin Shea, Vice presedinte al Strategy Planning and Regulation Vodafone din Republica Ceha, Kate Hamilton, director de marketing la Myriad AG, precum si experti locali ca Bogdana Butnar, Industry Manager la Google Romania …si Dragos Roua, antreprenor online, blogger, scriitor.

"Al doilea motiv este acela ca poti invata si aplica chiar de a doua zi", a mai spus Renaud. "I-am rugat pe vorbitori sa selecteze cu grija studiile de caz, astfel incat sa poata fi adaptate, ajustate si implementate cu success, chiar de a doua zi, pentru ca noi vrem ca tu sa ai success!"

Chiar si inainte de conferinta, vorbitorii au contribuit la dezvoltarea site-ului  "Leaders in Marketing" cu studii de caz si articole in exclusivitate. Te rugam sa accesezi sectiunea Resurse, de pe pagina de internet a evenimentului, sa descarci "Cele 5 metode", de Paul Garrison sau sa citesti articolele de pe blogul nostru, scrise de Kate Hamilton, Bogdana Butnar si Dragos Roua.

Nu in ultimul rand, evenimentul este un "pachet" complex de ateliere de lucru, prezentari si discursuri, la care se va adauga un eveniment extraordinar care iti va oferi posibilitatea de a relationa cu cei prezenti. Estimam ca numarul participantilor la conferinta va fi de aproximativ 200 manageri de top sau nivel mijlociu, din 500 organizatii de varf, precum si reprezentanti ai agentiilor de media, publicitate si PR.

 "Singura modalitate prin care am mai putea adauga plus valoare acestui eveniment ar fi aceea prin care tu ¦te-ai clona pe tine insuti. Inveti, relationezi, te distrezi -  cam asta inseamna marketing? Ne vedem pe 18 octombrie si iti promitem tot ce e mai bun in materie de informatie in domeniu", a concluzionat Paul Renaud.

Programul evenimentului si agenda conferintei, ca de altfel si materialele informative gratuite sunt disponibile pe pagina de internet a evenimentului www.leadersinmarketing.ro. Discountul de 30% este valabil pana la data de 15 septembrie 2012. Pretul include accesul nelimitat la intregul eveniment, sesiunile conferintei, cat si la evenimentele de socializare care vor avea loc inainte si dupa conferina.

***
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0722 653 210, la adresa de mail laura[at]prcafe.ro, persoana de contact Laura Pascu.


 Citeste mai multe despre     |   | 
  481 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by