newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: AllThingsFacebook - Cea mai importanta conferinta despre Facebook in Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 1 martie 2012, 11:37 webReleases | Media

Doi reprezentanti ai Facebook vor participa pe 20 martie la conferinta AllThingsFaceboook, desfasurata la Hotel Crowne Plaza Bucuresti.

Evenimentul va reuni profesionisti locali si internationali cu specialisti Facebook pentru a impartasi idei, noutati si viziuni, dar si pentru a analiza si prezenta tendinte si studii de caz, cu scopul de intelege mai bine fenomenul Facebook. Conferinta se va concentra pe reteaua sociala precum si pe consumatori, branduri, modele si abordari inovative de marketing in online.

Cea mai importanta conferinta despre Facebook din Romania ii va reuni pe Rob Kiely, Account Manager EMEA, Global Marketing Solutions si Alessandro Petrilli, CEEMEA Client Partner, Global Marketing Solutions.

Rob Kiely lucreaza in online marketing din 2005 si are o bogata experienta cu branduri si agentii cunoscute. A lucrat la Google in Dublin, iar de curand s-a alaturat echipei de Global Marketing Solutions de la Facebook pentru piata din Europa si Orientul Mijlociu.

Alessandro Petrili s-a alaturat Facebook in martie 2010 iar acum se ocupa cu dezvoltarea strategiei de vanzari pe Europa Centrala si de Est si Orientul Mijlociu. Si-a inceput cariera la Bacardi in functia de Consultant de vanzari si a continuat ca Business Sales Supervisor la Vodafone Italia. De asemenea, in anii ce au urmat a fost raspunzator de echipele de vanzari de la companii precum Sony Ericsson, GAM si IBM.

“Este o ocazia unica si o premiera in Romania sa reunim la aceeasi conferinta reprezentanti din partea Facebook, alaturi de specialisti internationali si invitati locali. Facebook a devenit o parte importanta a mixului de marketing, astfel incat aceasta conferinta isi propune sa raspunda la toate intrebarile si nelamuririle pe care inca le mai au marketerii.” a delcarat Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Facebook este cea mai mare retea sociala din Romania, avand 4.2 milioane de conturi active si 6.2 vizitatori unici. Un utilizator roman are in medie 115 prieteni, petrece 66 de minute pe sesiune, in 23 de zile pe luna pe Facebook, intrand in medie de 3.5 ori pe zi. Din 5 persoane, 4 utilizeaza Facebook ca retea sociala principala.

Evenimentul se adreseaza profesionistilor in marketing din companii si agentii interactive si new media.

Evenimentul este organizat de Evensys in parteneriat cu Thinkdigital si sponsorizat de Republika Interactive. Pentru mai multe detalii legate de eveniment, accesati www.allthingsfacebook.ro.

Extra-info:

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu peste 5 ani de experienta in organizarea de evenimente business. Evensys este specializata exclusiv pe dezvoltarea de conferinte si de seminarii proprii, ce acopera cinci domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale, care privesc atat industria de business locala, cat si cea din Europa Centrala si de Sud-Est.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  493 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by