newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Angajari - Targ virtual de joburi


PDF Print
A | a
E-mail
de Ruxandra Sandru | Miercuri, 26 octombrie 2011, 14:25 webReleases | Alte Servicii

Platforma online de mare complexitate gazduieste un targ de joburi pe care il poti accesa timp de 3 saptamani non-stop. Vei gasi joburi interesante, coaching si consiliere de cariera, cursur online , evaluare si alte resurse pentru dezvoltarea personala.

"Indiferent de ora sau de vremea de afara, angajari.romanialibera.ro este doar la un click distanta. Standurile expozantilor sunt reconstruite in spatiul virtual, oferind acces rapid la ofertele de joburi, materiale multimedia, prezentari si acces direct la un consultant specializat. Programul de vizitare, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, este un alt avantaj imbatabil oferit de catre ziarul quality cu cele mai multe anunturi premium de angajari "Romania Libera" " a declarat Catalin Bindea, marketing manager al grupului de presa Medien Holding.

Romania libera isi propune sa devina un reper penutru zona de recrutare cu un mix optim de promovare pe print si online.

Dintre expozanti amintim: Astra Asigurari, BCR, Danone, IKEA, Rompetrol, Continental, Romstal, Wipro, Manpower, Mapp, Portal HR, Business-Edu.ro, SpecialJobs.ro.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - "Caminul", "Casa Mea", "Domus" si "Planul Casei Mele", revista de B2B "Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro si emisiunea tv "Caminul de 5 stele"), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media, MH Events si Medien Conferences.

Director Editorial

Clementina Anghelache
E-mail: clementina.anghelache[at]hiparion.com

Vanzari

Silviu Artene
E-mail: silviu.artene[at]medienholding.ro

Simona Otel
Project Manager
E-mail: simona.otel[at]medienholding.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  200 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by