newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Turner Broadcasting lanseaza Cartoonito in Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Turner Romania | Miercuri, 12 octombrie 2011, 16:04 webReleases | Media

Turner Broadcasting anunta lansarea brandului pentru prescolari Cartoonito in Romania pe 12 octombrie 2011, sub forma unui program pe postul de televiziune Boomerang. Cartoonito va fi difuzat de trei ori pe zi, la 07:00, 12:00 si 18:00 si va cuprinde seriale dedicate copiilor cu varsta intre trei si sase ani.

Cartoonito isi propune sa devina o destinatie preferata atat de prescolari, cat si de parintii acestora, oferindu-le celor mici continut sigur in care se vor regasi cateva dintre cele mai bune desene animate dedicate varstei lor. Programul se lanseaza cu o selectie excelenta de seriale, din care fac parte Jelly Jamm, Banane in pijamale, Baby Looney Tunes si Gerald McBoing Boing.

Programul pentru prescolari va fi clar delimitat pe Boomerang: sase personaje animate numite Lolly, Bubble, Cuba, Spike, Ting si Ringo vor aparea deseori pe ecran, vor prezenta serialele, ii vor amuza pe cei mici si le vor testa atentia

Din programul de debut, variat si atractiv, face parte Banane in pijamale, un serial plin de viata si de imaginatie, reprezentativ pentru valorile Cartoonito. In fiecare episod, personajele principale, B1 si B2 - doua banane haioase - pornesc alaturi de prietenii lor in aventuri amuzante, afland pe parcurs ce inseamna increderea, generozitatea si optimismul.

Tot pe 12 octombrie va fi lansat si Jelly Jamm, un serial european de animatie 3D, nou si interesant. Jelly Jamm este o comedie care urmareste peripetiile a cinci prieteni pe o planeta magica numita Jammbo, unde cantecele nu se opresc niciodata si muzica tine totul in miscare.

Inainte de a deveni vedete de desene animate, Bugs, Daffy, Taz, Sylvester, Tweety si prietenii lor au fost si ei mici! Baby Looney Tunes este serialul care ii prezinta pe faimosii eroi la varsta la care invatau despre prietenie si inca nu parasisera casa bunicii.

Gerald McBoing Boing este un serial amuzant cu un baietel in varsta de sase ani, care arata lumii intregi ca uneori te poti exprima mult mai bine fara a folosi cuvintele. Serialul are la baza una dintre faimoasele carti pentru copii ale scriitorului american Dr. Seuss.

Cartoonito va fi difuzat in cateva teritorii din Europa si Africa sub forma unui program pe postul de televiziune Boomerang. In Turcia si Orientul Mijlociu, Cartoonito va fi difuzat de Cartoon Network.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   | 
  809 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by