newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cu Vodafone Smart, Vodafone aduce smartphone-urile mai aproape de utilizatori


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 22 iunie 2011, 14:33 webReleases | IT&C

Vodafone Smart | Foto: Vodafone Romania
Bucuresti, 22 iunie 2011 – Utilizatorii serviciilor prepaid si postpaid Vodafone pot achizitiona de astazi noul smartphone Vodafone Smart, terminal cu un foarte bun raport pret-calitate, ce functioneaza cu sistemul de operare Android, 2.2.

„De astazi, oferim utilizatorilor nostri un smartphone Android sub brandul Vodafone care aduce unul dintre cele mai bune raporturi pret-calitate de pe piata romaneasca. Noul Vodafone Smart a fost dezvoltat de Vodafone Group pentru a oferi acces facil la Internetul pe mobil, atat pentru abonatii cat si pentru utilizatorii serviciilor prepaid ce patrund acum in lumea smartphone-urilor. Telefonul ofera utilizatorilor conectivitate HSDPA, Bluetooth, WiFi si un modul GPS. Utilizatorii Vodafone pot achizitiona noul smartphone din toata reteaua Vodafone si magazinele partenerilor nostri, precum si online”, a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone Romania.

Cu un design atractiv si un meniu intuitiv usor de folosit, Vodafone Smart introduce utilizatorii in lumea internetului si a comunicarii online. Astfel, posesorii noului Vodafone Smart se pot bucura de camera foto de 2 MP, de un ecran touchscreen capacitiv de 2,8” si pot stoca imaginile si clipurile pe cardul de memorie inclus, de 2 GB. Bateria de 1200 mAh asigura utilizatorilor autonomie pentru browsing si acces la continutul multimedia, precum si folosirea sutelor de mii de aplicatii disponibile in Android Market. In plus, toti utilizatorii isi vor putea personaliza carcasa telefonului, alegand fie unul dintre modelele disponibile online, fie un design propriu, ce va fi imprimat in mai multe magazine Vodafone pe o carcasa suplimentara. Mai multe informatii despre noul smartphone aveti la adresa www.vodafone.ro/smart.

Telefonul este disponibil de astazi in portofoliul Vodafone Romania si poate fi achizitionat in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, precum si prin magazinul online Vodafone. Atat noii utilizatori Vodafone, cat si clientii existenti pot achizitiona noul Vodafone Smart la preturi pornind de la 0 Euro, in functie de tipul de contract, incheiat pe o perioada de doi ani. De asemenea, smartphone-ul este disponibil la un pret de 9 Euro (TVA inclus)  impreuna cu pachetul Vodafone Complet 500 si Internet pe mobil 500 MB, pentru 14,56 Euro / luna.

Vodafone Smart

Vodafone Complet 500

Vodafone Complet 800

Vodafone Complet 1000

Vodafone Complet 1500

Pret telefon

Pret pachet smartphone

Pret telefon

Pret pachet smartphone

Pret telefon

Pret pachet smartphone

Pret telefon

Pret pachet smartphone

Internet 275 MB

14 Eur

11,43 Eur

14 Eur

13,51 Eur

9 Eur

16,54 Eur

0 Eur

23,94 Eur

Internet 500 MB

9 Eur

14,56 Eur

9 Eur

16,64 Eur

0 Eur

19,77 Eur

0 Eur

27,07 Eur

Internet 1 GB

0 Eur

NA

0 Eur

21,35 Eur

0 Eur

24,48 Eur

0 Eur

31,78 Eur


De asemenea, utilizatorii serviciilor prepaid pot achizitiona un pachet special, ce include telefonul Vodafone Smart, un SIM Cartela Vodafone si o cartela de reincarcare cu 10 Euro credit, pentru 99 Euro (TVA inclus). Cu acest credit, utilizatorii vor beneficia de extraoptiunea Smartphone, creata special pentru terminalul Vodafone Smart, ce include 3.000 de minute si SMS-uri in retea, 75 minute, SMS-uri nationale si apeluri internationale si 250MB trafic de date, pentru 7 Euro credit.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 370 milioane de clienti in intreaga lume, la 31 martie 2011.  Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

 Citeste mai multe despre     | 
  1268 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by