newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Joc, set si meci. UPC lanseaza in premiera tehnologia 3D pe piata din Romania si ofera in exclusivitate turneul Roland Garros in format 3D


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 19 mai 2011, 14:18 webReleases | IT&C

logo UPC Romania | Foto: UPC Romania
Bucuresti, 19 mai 2011 - UPC Romania anunta astazi oficial ca reteaua UPC este pregatita pentru transmisii in format 3D, fiind  primul operator de telecomunicatii de pe piata locala a carui retea poate transmite continut 3D. Totodata, UPC anunta difuzarea, in premiera in Romania, a turneului de tenis Roland Garros in format 3D, in urma achizitiei de la Eurosport a drepturilor de transmisie, in exclusivitate, a celui mai important eveniment din lumea tenisului mondial.

UPC Romania marcheaza astfel o noua premiera pe piata locala de telecomunicatii si continua seria de inovatii prin care clientii companiei se pot bucura de noi tehnologii si de experiente unice. Premierele UPC Romania includ deja cunoscutele lansari de televiziune digitala, de HD si DVR, precum si lansarea celui mai rapid internet prin cablu din Romania ¬ Fiber Power 120 Mbps. Lansarea tehnologiei 3D este rezultatul investitiilor continue in modernizarea retelei, pe care compania le-a facut in ultimii 2 ani.

"Tehnologia 3D este considerata urmatoarea revolutie in televiziune si ne bucuram sa fim primul operator de telecom care ofera continut 3D in Romania. Prin transmisia turneului de tenis Roland Garros, unul dintre cele mai mari turnee de tenis ale anului, aducem clientilor nostri spectacolul 3D si emotii la cote maxime intr-o experienta unica.", declara Severina Pascu, CEO UPC Romania.

Clientii UPC HD si HD DVR au acces la continut 3D fara niciun efort sau cost suplimentar al abonamentului, singura conditie fiind aceea de a detine un televizor 3D. UPC Romania va oferi clientilor posibilitatea de a urmari turneul Roland Garros in format 3D prin intermediul a trei mediabox-uri: HD - Pace HD 7111, DVR HD Cisco 8584 si DVR HD Cisco 8685. Serviciul Eurosport 3D este disponibil abonatilor UPC pe canalul 159, pe toata perioada competitiei sportive.

Turneul de tenis Roland Garros este cel mai important eveniment din lumea sportului alb, reunind cei mai buni jucatori de tenis din lume. Editia 2011 a turneului Roland Garros se desfasoara in perioada 22 mai - 5 iunie, iar in Romania este difuzat de Eurosport. Timp de doua saptamani, abonatii UPC ii vor putea urmari in format 3D pe Nadal, Federer si toti ceilalti sportivi calificati in turneu, bucurandu-se de o experienta de vizionare mai apropiata de realitate.

Cu ocazia lansarii tehnologiei si a continutului 3D, UPC Romania vine cu o noua oferta atractiva - pachetele Profesionist 3D si Olimpic 3D, care aduc clientilor servicii de televiziune, Internet si telefonie, precum si un mediabox HD sau DVR HD la preturi mai mici. Pachetele Profesionist 3D si Olimpic 3D pot fi achizitionate la pretul de 55 de lei (fara TVA) si respectiv 90 de lei (fara TVA).

Pentru a afla mai multe detalii despre noua oferta de la UPC, cei interesati pot consulta pagina oficiala a companiei, www.upc.ro.

3D este un segment de piata cu un potential semnificativ de crestere in urmatorii ani. Interesul romanilor pentru experienta 3D a fost deja confirmat, productiile cinematografice 3D bucurandu-se de succes in randul publicului. Potrivit unui recent studiu Gfk, piata 3D din Romania va cunoaste in acest an o dinamica accentuata, intrucat exista un real interes pentru aceasta tehnologie si beneficiile pe care le aduce. De altfel, Romania urmeaza tendintele de pe piata europeana de profil, unde televiziunea 3D se bucura de un succes semnificativ, se arata in studiul mentionat.

Informatii suplimentare despre UPC

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, aproximativ 1.140.000 de clienti in 200 orase. Potrivit viziunii companiei, aceasta lume fascinanta in care traim, dar deseori complexa, trebuie sa fie accesibila tuturor. Cei 10.000 de angajati UPC din Europa dau viata viziunii companiei prin simplitatea si caldura umana care se regasesc in fiecare din actiunile lor. UPC Romania  este afiliata la Liberty Global, Inc. (www.upc.ro)

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce si internet in banda larga, pentru a-si conecta clientii la lumea informatiei, a comunicarii si a divertismentului. La data de 31 martie 2011, LGI oferea servicii de inalta calitate, catre aproximativ 18 milioane de clienti din 14 tari in principal in Europa, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum este Chellomedia in Europa. (www.lgi.com)

 Citeste mai multe despre     |   | 
  439 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by