newsletter rss
HotNews.ro

Senior Software anunta primul client de ERP din Romania pe platforma Windows Azure


PDF Print
A | a
E-mail
de Senior Software | Miercuri, 13 aprilie 2011, 11:30 webReleases | IT&C

Senior Software, cel mai inovator furnizor local de sisteme informatice pentru managementul afacerilor, specializate pe verticale de piata, anunta primul client de SeniorERP Online pe Windows Azure, cea mai puternica platforma de Cloud la nivel mondial.

Succesul trecerii Sea Bell Trading la noua versiune SeniorERP Online marcheaza un moment important pentru companiile care doresc un sistem informatic integrat, matur, testat, cu un buget redus.  Acestea pot accesa, printr-un abonament lunar, SeniorERP Online si sa beneficieze in acelasi timp de disponibilitatea, securitatea, siguranta, flexibilitatea si scalabilitatea platformei de cloud computing de la Microsoft. Accesul la sistem se face din orice locatie, prin Internet, fara a avea nevoie de servere, licente de tip server, spatiu de stocare sau personal dedicat si fara un buget impresionant pentru implementare. 
 
In martie 2011, Sea Bell Trading a devenit primul beneficiar al SeniorERP Online pe platforma Microsoft Windows Azure. Trecerea la primul ERP online pe platforma de cloud de la Microsoft s-a tradus pentru client intr-o serie de functionalitati noi, cu aplicabilitate la nivel operational si managerial, fara ca acesta sa resimta intreruperi in activitatea companiei. 
"Am migrat pe noua versiune SeniorERP Online, pe platforma Microsoft Windows Azure, proces care nu a afectat in niciun fel activitatea firmei Sea Bell Trading sau viteza de lucru. Printre principalele imbunatatiri se numara o interfata mai atractiva, extinderea numarului de functionalitati si capabilitatile superioare de creare de rapoarte customizate in functie de nevoile reale de business." explica Cristiana Alexandru, Director Financiar Sea Bell Trading
 
La succesul migrarii au contribuit maturitatea platformei SeniorERP Online dar si serviciile oferite de echipa Senior Software in timpul si dupa finalizarea procesului de implementare. 
"Colaborarea noastra cu Senior Software a fost foarte buna. Am beneficiat de un suport dupa implementare foarte bun, cu raspunsuri prompte, la obiect, atat in prima etapa, cat si ulterior, la trecerea la noua versiune pe Microsoft Windows Azure" precizeaza Cristiana Alexandru, Director Financiar Sea Bell Trading
 
La capatul a patru saptamani de efort sustinut de adaptare a SeniorERP Online pentru Windows Azure, clientul a fost satisfacut de rezultatele obtinute in mediul de testare si a migrat complet pe noul sistem. Feedback-ul pozitiv primit de la Sea Bell Trading privind trecerea la noua versiune SeniorERP Online  reflecta orientarea Senior Software de a transpune tehnologia in beneficii concrete pentru clientul final.  

"De la inceput nu am privit aceasta actiune ca pe un experiment din care puteam sa ne retragem in orice moment, ci ne-am dorit un produs 100% functional intr-o fereastra de timp foarte scurta, determinata de numarul mare de proiecte deja contractate.
Proiectul SeniorERP Online powered by Windows Azure nu se va opri in aceasta faza. Avem deja planificate dezvoltari care vor optimiza si mai mult consumul de resurse, implicit acest lucru se va regasi in reducerea costului total de operare a sistemului, deci in costuri mai mici pentru clientul final." Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software
 
Sea Bell Trading se numara printre pionierii pietei locale in implementarea unui sistem ERP livrat in regim online, fiind in acelasi timp prima companie care a optat pentru SeniorERP Online. 
"Am ales SeniorERP Online chiar daca, la acel moment, eram pionieri in acest domeniu. (...) SeniorERP Online a fost ceea ce ne-am dorit ca program. Argumentul final a fost faptul ca este furnizat ca serviciu, iar asta ne-a scazut foarte mult costurile initiale de achizitie si ulterioare, de implementare. Toate costurile au fost mult mai mici, iar acest fapt a fost un lucru extraordinar pentru noi." Cristiana Alexandru, Director Financiar Sea Bell Trading
  •  Printre beneficiile Sea Bell Trading pe noua SeniorERP Online pe Windows Azure se numara: 
  • Acces la un sistem informatic de top, scalabil, cu o reducere a investitiei initiale de ordinul miilor sau zecilor de mii de EURO ; 
  • Costuri predictibile, fixe, lunare, prin plata unui abonament lunar; 
  • Eliminarea costurilor cu serverele, gazduirea acestora, mentenanta, administrare, creare de backup-uri, instalare upgrade-uri software, managementul bazei de date; 
  • Acces inclus, prin plata unui abonamentului, la versiunea completa a sistemului, actualizari de versiuni, hardware performant, sistem de operare, sistem de baze de date, administrare, backup-uri si failover; clientii SeniorERP Online beneficiaza implicit de securitatea, disponibilitatea, siguranta, flexibilitatea si scalabilitatea platformei de cloud computing de la Microsoft; 
  • Confidentialitatea si securitatea datelor pe cea mai puternica platforma de cloud la nivel mondial; Cu SeniorERP pe Windows Azure, datele si operarea sunt protejate de intreruperi de energie electrica, daune fizice si intreruperi ale retelei. Informatia este replicata in cel putin trei copii in mod garantat, fapt care elimina riscul pierderii datelor si asigura disponibilitatea sistemului si a datelor 24x7;
  • reste disponibilitatea informatiei in companie. Sistemul ofera astfel posibilitatea accesarii rapide, online a datelor si urmarirea in timp real ale comenzilor, livrarilor, stocurilor si incasarilor etc. 
Pentru mai multe detalii despre beneficiile SeniorERP Online pe Windows Azure accesati: www.SeniorERP.ro


Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP,  SeniorCRM, SeniorVisualBI.

Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata de SeniorERP, puteti alege varianta care sa corespunda cu nevoile de business, expertiza IT deja existenta in companie, previziunile de crestere, politica privind locatia datelor si bugetul disponibil. Astfel puteti achizitiona licente SeniorERP in regim OnPremise, hostate pe serverele proprii sau la un provider specializat sau optati pentru inchirierea ERP-ului in regim SaaS.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows  Server, Web Services si .NET Framework.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara: 
Altius, Akzo Nobel Coatings, Multibond Dural, Auto Alex, Randler, UPS Romania, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Hofigal,Biochefarm, Mirano International, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente,  Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia etc.


 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  358 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by