newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Epicor a fost desemnata finalista la trei dintre categoriile premiilor Hot Companies si Best Products


PDF Print
A | a
E-mail
de Alex Pavel | Joi, 7 aprilie 2011, 15:36 webReleases | IT&C

Epicor a fost desemnata finalista la categoria Hot Companies si la alte doua categorii Best Product, acordate de Network Products Guide pentru anul 2011, pentru solutia sa de planifciare a resurselor intreprinderii On-Premise si pentru oferta Cloud.

Epicor Software Corporation (NASDAQ: EPIC), unul dintre principalii furnizori de solutii software de afaceri pentru pietele medii si diviziile companiilor din clasamentul Global 1000, a anuntat astazi ca Network Products Guide, cel mai important ghid de cercetare tehnologica si de consultanta IT&C, a desemnat compania Epicor ca finalista a celei de-a sasea editii a Premiilor Hot Companies si Best Products in cadrul a trei categorii: Hot Companies si Best Products - cloud computing/SaaS, pentru Epicor Manufacturing Express Edition (Epicor Express); si Best Products - solutii pentru intreprinderile medii, pentru Epicor enterprise resource planning (ERP). Aceste premii ale industriei IT acordate de Network Products Guide reprezinta cele mai importante premii din lume in domeniul Tehnologiei Informatiei (IT), care acorda distinctii si valideaza realizarile si recognitions din fiecare zona a industriei IT.

"Este o onoare pentru companie sa fie desemnata ca finalista pentru premiile Hot Companies si Best Products", a spus John Hiraoka, vicepresedinte executiv si chief marketing officer al Epicor.  "Premiile aduc recunoastere marelui succes al solutiei noastre ERP de generatie urmatoare, care ofera nu numai o functionalitate de profunzime, ci si o flexibilitate de neegalat si optiuni de alegere, prin abilitatea sa unica de a putea fi livrata on-premise, hosted, sau in the cloud.  Software-ul vizionar, tehnologia inovativa si serviciile focalizate pe verticale ale Epicor pot permite clientilor nostri sa implementeze un sistem de business information care le poate satisface nevoile - indiferent daca sunt mici sau mari, regionale sau globale, necesita on-premise, on-demand sau ambele. Aceasta capabilitate si flexibilitate nu este doar "Hot" si "Best", ci ceva care poate ajuta cu adevarat pentru ca afacerile sa-si sporeasca eficienta si productivitatea - aspect pe care noi il consideram ca fiind critic pentru stimularea cresterii si a profitabilitatii in economia globala actuala."

Popularul program anual de acordare a premiilor Hot Companies si Best Products atrage participari dintr-un spectru larg al celor ce se pronunta in aceasta industrie si include tot ceea ce este mai bun in lume in materie de performanta organizationala, produse si servicii, executivi si echipe manageriale, implementari de succes, managementul si ingineria produselor, suport pentru clienti si satisfactia clientilor, precum si relatii publice din fiecare zona de IT. 

"Prin faptul ca a ajuns la stadiul de finalista in cadrul mai multor categorii, Epicor a demonstrat ca are un impact in industrie", a spus Rake Narang, redactor sef al Network Products Guide. "Prin aceste premii ale industriei, noi vrem sa cautam si sa onoram tot ceea ce este mai bun si care aduce in continuare, in fiecare an, inovatia si progresul."  

In martie 2010, Epicor a lansat Epicor 9 ERP, cea mai recenta versiune a sistemului sau de generatie urmatoare, care a continuat sa castige in piata o recunoastere si o pozitie de lider exceptionale. In mai 2010, Epicor a lansat solutia sa ERP de tip cloud, Epicor Manufacturing Express Edition (Epicor Express), o versiune Software as a Service (SaaS) cu adevarat multi-tenant a premiatei sale solutii, Epicor 9 ERP. 

Castigatorii distinctiilor Hot Companies si Best Products Awards vor fi premiati in cadrul celei de-a sasea Gala anuala de premiere, care va avea loc marti, 10 mai 2011, in Las Vegas.

Despre premiile Network Products Guide

Ca cea mai importanta publicatie de cercetare tehnologica si de consultanta IT&C, Network Products Guide joaca un rol vital in informarea decidentilor si a utilizatorilor finali cu privire la alegerile pe care le pot face in toate zonale tehnologiei informatiei. In acest ghid descoperiti o bogatie de informatii si instrumente, incluzand cele mai bune produse si servicii, ghidaje, directii ale industriei, progrese tehnologice si evaluari independente de produs care faciliteaza luarea celor mai pertinente decizii privind tehnologia si care au impact asupra afacerilor si obiectivelor personale. Ghidul respecta metodologii de cercetare sistematice dezvoltate si imbunatatite de experti din industrie. Pentru a afla mai multe, vizitati www.networkproductsguide.com .

Despre Epicor Software Corporation

Epicor Software (NASDAQ: EPIC) este un lider mondial in livrarea solutiilor software de afaceri catre industriile de productie, distributie, comert cu amanuntul, industria hoteliera si de prestari servicii. Cu peste 20.000 de clienti in mai mult de 150 de tari, firma Epicor ofera solutii software integrate pentru planificarea resurselor intreprinderii (ERP), managementul relatiilor cu clientii (CRM), managementul lantului de aprovizionare (SCM), managementul capitalului uman (HCM) si solutii software pentru comertul cu amanuntul, care permit companiilor sa obtina o eficienta crescuta si sa isi mareasca profitul. Fondata in 1984, Epicor se mandreste cu peste 25 de ani de inovatie in tehnologie, livrand solutii de afaceri care asigura scalabilitatea si flexibilitatea de care au nevoie firmele, in vederea crearii unui avantaj competitiv. Epicor ofera o gama cuprinzatoare de servicii cu un singur punct de contabilitate, ce are ca rezultat amortizarea rapida a investitiei si un cost total de detinere redus, indiferent daca se desfasoara afaceri la nivel local, regional sau mondial. Sediul central international al Epicor se afla in Irvine, California, cu birouri si filiale in intreaga lume. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.epicor.com.

Urmariti Epicor pe Twitter: https://twitter.com/Epicor; http://twitter.com/EpicorEMEA si pe blogul nostru din Romania http://blogs.epicor.com/techtrends/

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  679 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings