newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cosmote lanseaza serviciul Connect Secure, impreuna cu doua oferte dedicate


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 31 martie 2011, 14:43 webReleases | IT&C

Connect Secure | Foto: Cosmote Romania
Cosmote Romania isi completeaza portofoliul de servicii cu valoare adaugata cu un pachet foarte avantajos de solutii de securitate pentru computer. Cu serviciul Connect Secure, clientii isi pot spori siguranta datelor si a computerelor lor, folosind solutiile de securitate Norton, la preturi foarte avantajoase.

Clientii care doresc sa sporeasca siguranta informatiilor de pe computerele lor pot alege extraoptiunile Connect Secure si pot beneficia de una dintre cele doua oferte speciale de la Cosmote. Astfel, promotional, pentru orice abonament nou Connect 3G, clientul va primi, gratuit, extraoptiunea Connect Secure Norton Antivirus pentru un PC, pe perioada initiala a contractului. Mai mult, pentru orice activare a extraoptiunii Connect Secure, clientul (atat nou cat si existent) va beneficia de abonament gratuit timp de 3 luni, in primul an de contract.

"Consideram ca siguranta canalului online este foarte importanta pentru clientii nostri si astfel am decis sa ii incurajam sa foloseasca programe de protectie corespunzatoare. Serviciul Connect Secure este furnizat de Symantec, unul dintre cei mai buni producatori de solutii antivirus din lume si suntem incantati ca am incheiat acest parteneriat in beneficiul utilizatorilor nostri de internet mobil 3G, care pot naviga acum pe internet cu deplina incredere", a declarat Gabriel Ionita, Senior Manager Dezvoltare Produse si Servicii, Cosmote Romania.

Serviciul Connect Secure ofera una dintre cele mai bune protectii impotriva amenintarilor de pe internet precum virusi, viermi informatici, atacuri ale hackerilor, troieni, programe spyware, include firewall, protectia identitatii si back-up.

Abonatii Cosmote, atat de servicii de voce cat si de date, pot alege dintre trei tipuri de pachete de securitate, pentru unul sau trei calculatoare, la preturi foarte avantajoase: Connect Secure - Norton Antivirus care ofera o solutie antivirus standard cu actualizarea continua a definitiilor virusilor; Connect Secure - Norton Internet Security  oferind protectie completa cu antivirus, firewall, protectie anti-phishing si protectia identitatii; respectiv Connect Secure - Norton 360 care ofera, in plus fata de specificatiile enumerate anterior, si optiuni de backup si setari de optimizare a sistemului computerului.

Extraopţiuni

Număr de licenţe incluse

Abonament lunar/lună*

Connect Secure - Norton Antivirus 1

1 licenţă

1.24 €

Connect Secure - Norton Antivirus 3

3 licenţe

2.41 €

Connect Secure – Norton Internet Security 1

1 licenţă

2.48 €

Connect Secure – Norton Internet Security 3

3 licenţe

3.65 €

Connect Secure – Norton 360 1

1 licenţă

3.72 €

Connect Secure – Norton 360 3

3 licenţe

4.89 €* TVA inclus

Noul serviciu Connect Secure este disponibil numai pentru abonatii Cosmote si este compatibil cu toate planurile tarifare de voce si date. Extraoptiunile Norton vor avea o perioada contractuala de minim doua luni pentru activare si o luna pentru reactivare.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.Cosmote.ro 
 
Cosmote Romania avea 6,9 milioane de clienti la 31 decembrie 2010. Lansata in 2005, Cosmote Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, Cosmote Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, Cosmote Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. Cosmote Romania este divizia locala a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 21 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania. Pentru mai multe informatii vizitati www.Cosmote.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  939 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Norton-Cosmote (Joi, 31 martie 2011, 15:36)

    D.D. [anonim]

    Protectia se ofera si la sistemele de operare Linus si Mac ?
    Ar trebui sa precizati ca NU , este doar pentru sisteme de operare Windows.
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by