newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cosmote imbogateste Cartela Frog  oferind de trei ori mai multe minute si un pachet de servicii cu valoare adaugata in valoare de peste 15 euro, ca bonus


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 25 martie 2011, 11:01 webReleases | IT&C

Cartela Frog | Foto: Cosmote Romania
Cosmote, cel mai dinamic operator de telefonie mobila din Romania, anunta extinderea tuturor beneficiilor incluse in extraoptiunea Frog la un nivel remarcabil, oferind de trei ori mai multe minute incluse si servicii cu valoare adaugata in valoare de peste 15 euro, ca bonus.

Noua oferta imbunatatita pentru Cartela Frog pune la dispozitia clientilor 3.000 de minute si 3.000 de SMS-uri in Cosmote, comparat cu 1.000 de minute si 1.000 de SMS-uri in Cosmote oferite anterior. In plus, numarul de minute nationale si internationale si cel de SMS-uri incluse creste de la 70 la 75 pe luna, in timp ce numarul de 15 MMS-uri catre Frog si Cosmote devine de acum nelimitat. De asemenea, oferta de internet pe mobil a fost extinsa cu extraoptiunea Connect Mobile 250 MB.
Mai mult decat atat, folosind toate serviciile cu valoare adaugata incluse in extraoptiunea Frog imbunatatita, clientii pot economisi peste 15 euro credit.

"Frog a fost creat pentru tinerii moderni si activi care folosesc telefonia mobila ca portal de comunicare si divertisment si care apreciaza o solutie de comunicare inteligenta si completa. De aceea am decis sa impingem si mai departe limitele comunicarii, prin adaugarea de elemente relevante, astfel incat sa indeplinim chiar si cele mai complexe cerinte ale consumatorilor", a declarat Costas Kapetanopoulos, director de marketing si comunicare, Cosmote Romania.

Pentru o reincarcare de numai 5 euro, utilizatorii Frog beneficiaza de: un numar nelimitat de minute si SMS-uri in Frog, 3.000 de minute si 3.000 de SMS-uri in reteaua Cosmote, plus 75 de minute nationale si internationale si 75 de SMS-uri nationale. La acestea se adauga urmatoarele servicii cu valoare adaugata: internet mobil 3G prin extraoptiunea Connect Mobile 250 MB, acces nelimitat la serviciul Web'n'walk, un numar nelimitat de MMS-uri catre Frog si Cosmote, notificari gratuite de la si catre platforma Twitter si acces gratuit la serviciul Muziton. Avand in vedere pachetul de beneficii smart incluse in extraoptiune si comportamentul de consum al utilizatorilor, alegand aceasta extraoptiune, clientii Cartelei Frog pot economisi peste 15 euro credit, comparat cu achizitionarea serviciilor separat.

Toti utilizatorii actuali ai cartelei Frog care si-au activat deja extraoptiunea inainte de 21 martie 2011 vor beneficia de noile imbunatatiri cu incepere din 22 martie 2011 si pana la expirarea valabilitatii extraoptiunii. De asemenea, toti noii utilizatori ai cartelei Frog pot beneficia de aceasta extraoptiune. Extraoptiunea imbunatatita Frog poate fi activata de doua ori in cursul unei luni calendaristice.

Pentru a promova Cartela Frog, Cosmote Romania a lansat o campanie publicitara complexa, ce include un mix complet de canale: TV, radio, OOH, print, online, comunicare neconventionala in mall-uri, activari BTL, toate menite sa atinga milioane de romani, conform cu estimarile planului de media.

Cosmote Romania avea 6,9 milioane de clienti la 31 decembrie 2010. Lansata in 2005, Cosmote Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, Cosmote Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, Cosmote Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. Cosmote Romania este divizia locala a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 21 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania. Pentru mai multe informatii vizitati www.Cosmote.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1466 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  incredibil (Vineri, 25 martie 2011, 12:15)

  didi [anonim]

  dar cand a aparut prima oara Cosmoteu nu erau 5000 de minute 5000 de sms si treptat sau scazut pana la 1000 si acuma ce se intamplat se redescopera apa :)
 • 0 (0 voturi)    
  cartela frog (Luni, 18 aprilie 2011, 22:46)

  sniper [anonim]

  http://www.cartelafrog.ro/extraoptiuni-disponibile.html am activat si eu extraoptiunea dar nu imi mere internetul pe laptop. sa folsoesc tel ca modem , vro idee ?
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings