newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cosmote România anunţă noi extraopţiuni pentru internetul 3G pe telefoane mobile


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 8 martie 2011, 19:28 webReleases | IT&C

Prevestind primavara, Cosmote Romania lanseaza noi extraoptiuni pentru internetul 3G pe telefoanele mobile, care se adreseaza atat abonatilor cat si utilizatorilor prepay, sub umbrela Connect Mobile. Noua oferta vine cu pachete de date generoase, la preturi extrem de avantajoase.

Cu oferte precum 500 MB la 4 euro/luna sau 5GB de trafic la numai 10 euro/luna, serviciul Connect Mobile oferit de Cosmote Romania vine cu pachete de date mobile foarte competitive, conform cu asteptarile clientilor. Traficul de date poate fi folosit atat pe telefonul mobil cat si pe computer, folosind telefonul mobil ca modem.

"Evolutia tehnologiei si a complexitatii website-urilor implica un volum mai mare de trafic de date, o tendinta careia Cosmote este pregatita sa-i faca fata cu succes. Am creat noile extraoptiuni Connect Mobile cu scopul de a le oferi clientilor nostri pachete de date gandite pentru a raspunde cerintelor lor, acoperind toate nevoile de trafic, la preturi foarte avantajoase", a declarat Gabriel Ionita, Senior Manager, Products & Services Development, Cosmote Romania.

Connect Mobile este disponibil atat pentru abonati cat si pentru clientii de cartele preplatite, dupa cum urmeaza:

Connect Mobile pentru abonati
Optand pentru acest serviciu, abonatul poate naviga pe internet de pe telefonul mobil sau il poate folosi ca modem pentru computer, fara nicio restrictie, la viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps.

Connect Mobile

Trafic recomandat

Abonament lunar/luna *

Connect Mobile Start

250 MB

3

Connect Mobile Go

500 MB

4

Connect Mobile Now

3 GB

6.71

Connect Mobile Eco

5 GB

10

*Tarifele nu contin TVA

Atunci cand traficul inclus in abonamentul lunar este consumat, viteza de transfer scade la 128 kbps, dar traficul suplimentar astfel efectuat nu va fi taxat suplimentar.

Connect Mobile pentru clientii cartelei preplatite
Utilizatorii cartelei preplatite au, de asemenea, oferte foarte avantajoase din care sa aleaga, incepand de la extraoptiunea de 2 euro pentru 50 MB, ce poate fi folosita timp de 30 de zile. Extraoptiunile ofera pana la 1,5 GB trafic. Serviciul permite navigarea pe internetul mobil fara restrictii sau utilizarea teminalului ca modem pentru computer, la viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps. Din momentul in care volumul de trafic inclus este consumat, traficul suplimentar este facturat cu 0.2 euro pe MB.

Extraoptiunea

Trafic inclus

Tarif / Valabilitate

Tarif pentru trafic suplimentar

Connect Mobile 50 MB

50 MB

2 / 30 zile

0,20 /MB

Connect Mobile 250 MB

250 MB

4 / 30 zile

0,20 /MB

Connect Mobile 1,5 GB

1,5 GB

7 / 30 zile

0,20 /MB


Utilizatorii Cartelei Cosmote sau cei ai Cartelei Frog pot activa extraoptiunile de mai multe ori in cursul unei luni.

Serviciile 3G sunt disponibile in prezent in peste 3.500 de localitati din intreaga tara. Reteaua 3G ofera acces la internet cu viteze de pana la 21,6 Mbps.

Mai mult, utilizatorii cartelei Cosmote Internet pot beneficia incepand din 8 martie de servicii de roaming atunci cand calatoresc in strainatate.

Serviciile de roaming sunt disponibile in 54 de tari prin intermediul a 145 de parteneri, in timp ce serviciile 3G sunt disponibile in 40 de tari prin 65 de parteneri.

Cosmote Romania avea 6,9 milioane de clienti la 31 decembrie 2010. Lansata in 2005, Cosmote Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, Cosmote Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, Cosmote Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. Cosmote Romania este divizia locala a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 21 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania. Pentru mai multe informatii vizitati www.Cosmote.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1142 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Acoperire zero intre statiile de metrou (Miercuri, 9 martie 2011, 15:22)

    george [anonim]

    Din pacate Cosmote nu face nimic ca sa mareasca acoperirea intre statiile de metrou. Pe tronsonul Berceni - Pipera nu exista semnal intre statiile de metrou in timp ce, cel putin unul dintre ceilalti operatori au semnal.
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings