newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cosmote Romania anunta noi oferte de loialitate atat pentru abonati cat si pentru utilizatorii de cartele preplatite


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 23 februarie 2011, 14:50 webReleases | IT&C

logo Cosmote | Foto: Cosmote Romania
Cosmote Romania extinde programul de loialitate si recompensare pentru toate segmentele de clienti prin lansarea unui pachet unic, perfect echilibrat, de oferte atat pentru abonati cat si pentru utilizatorii cartelelor preplatite, in spiritul initiativei avute inca din 2005, cand a surprins intreaga piata telecom si a revolutionat telefonia mobila.

Noua oferta de retentie are ca scop imbunatatirea costurilor de comunicare ale clientilor actuali ai Cosmote si livrarea unor pachete de voce si date personalizate la reinnoirea contractului, precum si alte produse co-branded.

"Am intrat pe piata cu scopul de a face telefonia mobila accesibila tuturor romanilor. Pentru a continua sa transpunem aceasta promisiune in realitate, cream constant oferte dedicate pentru a acoperi cele mai complexe nevoi de comunicare ale clientilor nostri, la cel mai bun raport calitate-pret. In acest sens, am creat un pachet unic de comunicare atat pentru clientii existenti cat si pentru clientii noi, respectiv pentru abonamente si cartele preplatite, menit sa le rasplateasca loialitatea si sa le ofere cele mai bune solutii de comunicare", a declarat Michail Leousis, CRM & Commercial Planning Senior Manager, Cosmote Romania.

Pe segmentul de abonamente, toti clientii actuali ai Cosmote persoane fizice, au posibilitatea de a-si optimiza pachetele de servicii in cursul contractului schimbandu-si vechiul plan tarifar cu unul nou, din portofoliul "Perfect pentru Tine". Astfel, acestia beneficiaza de o oferta generoasa de apeluri de voce si SMS. In plus, clientii Cosmote se pot bucura de oricare dintre cele mai recente planuri tarifare, ce combina internetul mobil cu voce si SMS. Aceasta este solutia perfecta pentru clientii care doresc sa profite din plin de aplicatiile cu care sunt dotate telefoanele inteligente pe care le detin.

Promotional, abonatii care decid sa isi prelungeasca contractul alegand unul din planurile tarifare  Cosmote "Perfect pentru Tine" sau din portofoliul de oferte speciale pentru telefoane inteligente, primesc un numar dublu sau nelimitat de minute si SMS-uri in retea. Aceasta oferta speciala este completata cu bonusuri aditionale pentru clientii care isi prelungesc contractul cu Cosmote: telefoane mobile sau accesorii la preturi speciale pentru clientii interesati de noi terminale, respectiv minute suplimentare in alte retele pentru abonatii care doresc sa vorbeasca mai mult, si care pot fi folosite in cadrul aceluiasi plan tarifar lunar.

Pentru abonatii care cauta mai degraba sa-si optimizeze costurile cu serviciile telecom decat sa achizitioneze un nou terminal sau sa beneficieze de un volum mai mare de minute incluse, Cosmote ofera reduceri ale facturilor lunare: 7 luni cu reducere pentru o prelungire cu 12 luni a contractului actual, sau 14 luni cu reducere pentru o prelungire cu 24 de luni a contractului actual.

Pentru segmentul utilizatorilor de internet mobil de mare viteza exista, de asemenea, programe atractive de stimulare a loialitatii clientilor actuali ce constau in volume de trafic marite sau reduceri speciale pentru modemuri si accesorii, la prelungirea contractului.

Pe langa ofertele dedicate pentru servicii telecom, Cosmote a lansat recent un card de credit de fidelizare in parteneriat cu Alpha Bank si MasterCard. Utilizatorii Cosmote Alpha MasterCard beneficiaza din partea Cosmote de o reducere de 3% pentru orice tranzactie efectuata cu acest card de credit in magazinele Cosmote si 3% bonus din valoarea facturii de servicii platita cu cardul  Cosmote Alpha MasterCard in magazinele Cosmote sau prin serviciul de Direct Debit. In plus, pentru toate cumparaturile realizate cu cardul de credit in alte magazine decat magazinele Cosmote, clientii vor primi de la Alpha Bank 1% din valoarea fiecarei tranzactii. Toate cele trei beneficii de loialitate mentionate vor aparea pe facturile aferente contractelor de abonament incheiate cu Cosmote (facturile de servicii), valoarea acestora reducandu-se corespunzator.

In ceea ce priveste segmentul de business, fiecare client primeste oferte personalizate la fiecare prelungire de contract, in functie de modul in care au evoluat nevoile de comunicare ale acestuia (servicii de business dedicate atat cu reduceri la factura cat si oferte speciale pentru telefoane). Mai mult, aplicatia MVPN este o unealta perfecta pentru controlul costurilor de comunicare de catre insisi titularii contractelor.

Cosmote Romania s-a concentrat pe cresterea loialitatii si pe segmentul clientilor prepaid si s-a diferentiat de la bun inceput prin oferirea de extraoptiuni promotionale tuturor utilizatorilor existenti, nu doar celor care isi activeaza o noua cartela prepaid.

Portofoliul de extraoptiuni este variat iar clientii prepaid au libertatea de a selecta extraoptiunile care se potrivesc cel mai bine cu nevoile lor de comunicare si bugetul disponibil. Tarifele pentru extraoptiuni pornesc de la 1 euro pentru extraoptiunea My Style, care ofera tariful de 1 eurocent pentru comunicarea in retea (voce, SMS, MMS) si numai 9 eurocenti pentru comunicarea in alte retele (voce, SMS, MMS).

In plus, clientilor care prefera pachete cu beneficii multiple la un pret lunar fix, Cosmote le ofera posibilitatea de a-si schimba pachetul curent cu una dintre cele mai recente extraoptiuni lunare, care include cea mai diversificata paleta de servicii telecom de pe piata: 3.000 de minute pentru apeluri de voce si video in retea, 3.000 de minute pentru apeluri catre reteaua fixa Romtelecom, 3.000 de SMS si MMS in reteaua Cosmote, 75 de minute si 75 de SMS in alte retele. Mai mult, Cosmote rasplateste clientii care continua sa reactiveze aceasta oferta prin scaderea tarifului de la 6 euro credit la prima activare, la 5 euro credit lunar incepand cu cea de-a doua activare.

Clientii care inregistreaza cresteri ale consumului sau au nevoie de extinderea beneficiilor incluse in extraoptiunile lor au, de asemenea, posibilitatea de a adauga mai multe beneficii la extraoptiuni pentru numai 1, 2 sau 3 euro credit prin activarea uneia dintre optiunile on-top de la Cosmote, in functie de volumul suplimentar necesar.

Cosmote a introdus si oferte dedicate de extindere cu o luna a creditului pe care clientii nu l-au reincarcat in perioada recenta. In plus, acesti clienti pot beneficia si de ofertele saptamanale sau zilnice adresate utilizatorilor fara extraoptiuni active, cu scopul de a incuraja comunicarea si folosirea serviciilor Cosmote la tarife accesibile.

Pe langa campaniile si ofertele adresate in mod special abonatilor sau utilizatorilor de cartele preplatite, Cosmote a dezvoltat campanii relevante adresate tuturor clientilor prin extinderea posibilitatii de a utiliza minutele de voce in retea si pentru video-apeluri in retea si apeluri de voce in reteaua de telefonie fixa Romtelecom.

Pachetele oferite in prezent de Cosmote Romania clientilor sai fideli sunt comunicate prin diferite canale. Spre exemplu, la achizitia unui serviciu, abonatii sunt anuntati prin intermediul facturilor trimise la adresele postale mentionate in contracte, in timp ce utilizatorii cartelelor preplatite sunt informati prin ntermediul mesajelor scrise (SMS). Detalii referitoare la ofertele Cosmote sunt disponibile pe www.Cosmote.ro si in magazinele Cosmote.

Cosmote Romania avea 6,7 milioane de clienti la 30 septembrie 2010. Lansata in 2005, Cosmote Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, Cosmote Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, Cosmote Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. Cosmote Romania este divizia locala a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 21,3 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania. Pentru mai multe informatii vizitati www.Cosmote.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1583 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by