newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cosmote Romania lansează microsite-ul Gameloft pentru pasionaţii de jocuri pe telefonul mobil


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 3 februarie 2011, 18:27 webReleases | IT&C

logo Cosmote | Foto: Cosmote Romania
Cosmote Romania si Gameloft lanseaza un microsite prin intermediul caruia utilizatorii serviciului web'n'walk pot accesa cele mai noi si mai atractive jocuri de pe piata pentru telefonul mobil. Astfel, pasionatii de jocuri pe telefonul mobil pot accesa microsite-ul Gameloft, de unde pot descarca si juca titlurile favorite. Microsite-ul poate fi accesat prin bannerele dedicate sau prin teaserele din sectiunea "Jocuri" a portalului web'n'walk.

"Am remarcat un interes crescut pentru jocurile mobile in randul clientilor nostri si vrem sa ne asiguram ca acestia au la dispozitie o varietate mare de jocuri din care sa aleaga. De la lansarea web'n'walk, numarul descarcarilor de jocuri a crescut exponential si astfel am decis sa imbogatim acest portofoliu prin intermediul parteneriatului cu Gameloft. Suntem bucurosi sa anuntam acest produs nou, multumim Gameloft pentru deschidere si cooperare si invitam amatorii sa se joace cu placere in reteaua Cosmote", a declarat Gabriel Ionita, Product & Services Development Senior Manager, Cosmote Romania.

Prin accesarea microsite-ului Gameloft, utilizatorii Cosmote au posibilitatea de a cumpara si descarca cele mai noi jocuri. Metoda de cumparare este identica cu cea folosita in mod curent in portalul web'n'walk: utilizatorul selecteaza jocul dorit si apasa butonul de cumparare. Dupa accesarea link-ului de cumparare, clientul este taxat si redirectionat pe pagina de unde poate descarca jocul respectiv.

Microsite-ul Gameloft pune la dispozitia pasionatilor peste 200 de jocuri pentru telefonul mobil, dintre care cele mai recent lansate sunt: Jurassic Park, Real Football 2011, Tower Assault, Assassin's Creed Brotherhood, Gangstar 3: Miami Vindication, The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, Platinum Solitaire 3, Zombie Infection 2.

Serviciul web'n'walk a fost lansat in decembrie 2009, oferind utilizatorilor Cosmote Romania navigare nelimitata pe Internet de pe telefonul mobil, precum si acces la diferite categorii de continut prin intermediul portalului web'n'walk.

Cosmote Romania avea 6,7 milioane de clienti la 30 septembrie 2010. Lansata in 2005, Cosmote Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, Cosmote Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, Cosmote Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. Cosmote Romania este divizia locala a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 21,3 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania. Pentru mai multe informatii vizitati www.Cosmote.ro.

Producator international de renume si dezvoltator de jocuri video, Gameloft s-a pozitionat in ultimii zece ani printre inovatorii de top in domeniu. Gameloft creeaza jocuri pentru telefoane mobile, smartphone-uri, iPhone, iPod touch si iPad, in contextul in care numarul terminalelor mobile capabile sa sustina jocuri  este asteptat sa treaca de 4 miliarde in 2012. Ca pionier pe piata de jocuri pentru console, Gameloft creeaza jocuri pe WiiWare, DSiWare, Microsoft Xbox LIVE Arcade si PlayStation Network. Parteneriatele cu licentiatori de frunte precum UNO, Ferrari, Shrek, CSI, Spider-Man, Ironman, Blokus si Sonic permit Gameloft sa formeze aliante puternice cu marci internationale. Gameloft dispune si de propriile francize, precum Real Football, Asphalt si Brain Challenge. Gameloft este pezent pe toate continentele, distribuind jocuri in 100 de tari si avand un numar de peste 3.500 de dezvoltatori in studiourile sale.

Gameloft are birouri la New York, San Francisco, Seattle, Montreal, Mexico, Buenos Aires, Bogota, Sao Paolo, Santiago, Paris, Londra, Koln, Milano, Madrid, Lisabona, Copenhaga, Varsovia, Helsinki, Viena, Bucuresti, New Delhi, Seul, Kuala Lumpur, Jakarta, Beijing, Hong Kong, Singapore, Tokyo si Sydney.

Studioul Gameloft Romania a fost deschis la Bucuresti in 1999, initial sub numele Ludiwap. Un al doilea studio a fost deschis la Cluj Napoca in august 2010. Cu peste 300 de angajati in studioul de la Bucuresti si 40 la Cluj Napoca, Gameloft Romania urmareste sa creasca numarul de angajati, in special in departamentul de creatie.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  345 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by