newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cosmote Romania iti aduce Twitter prin SMS


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 6 ianuarie 2011, 16:42 webReleases | IT&C

logo Cosmote | Foto: Cosmote Romania
Cosmote Romania are placerea de a anunta ca incepand de astazi, clientii Cosmote au posibilitatea de a primi notificari prin SMS de la Twitter, gratuit.

"Twitter s-a transformat intr-un mediu de comunicare relevant pentru utilizatorii Cosmote, de aceea am decis sa le usuram experienta abordarii social media cu un produs de mesagerie care le ofera tuturor clientilor posibilitatea de a primi alerte Twitter, gratuit. Deoarece utilizatorii romani de Twitter sunt foarte influenti in domeniile lor de activitate, familiarizati cu tehnologiile si buni comunicatori, am lansat acest nou serviciu pentru a le completa experienta de utilizare a internetului pe mobil", a declarat Gabriel Ionita, Senior Manager, Products & Services Development, Cosmote Romania.

Practic, utilizatorii Cosmote Romania vor fi astfel la curent cu Tweet-urile postate de cei pe care ii urmaresc, isi vor putea seta intervalele de timp in care sa primeasca alertele prin SMS si vor putea, de asemenea, trimite Tweet-uri cu ajutorul serviciului SMS sau sa acceseze platforma de micro-blogging folosind serviciul web'n'walk sau traficul de date. De asemenea, utilizatorii vor putea primi notificari prin SMS si pentru Tweet-uri postate de pe anumite conturi de Twitter, preselectate.

Pentru a activa serviciul, utilizatorul trebuie sa detina un cont activ de Twitter sau sa creeze unul cu ajutorul interactiunii prin SMS. Sincronizarea cu contul Twitter va fi intializata prin trimiterea unui text din cele listate de cont (de exemplu: START) la numarul scurt 89338, si apoi utilizatorul va primi un mesaj de confirmare. Odata activat serviciul, utilizatorul va putea sa gestioneze conturile urmarite. Utilizatorul va putea, de asemenea, sa activeze serviciul folosind website-ul Twitter.com.

Cosmote Romania avea 6,7 milioane de clienti la 30 septembrie 2010. Lansata in 2005, Cosmote Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, Cosmote Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, Cosmote Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. Cosmote Romania este divizia locala a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 21,3 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania. Pentru mai multe informatii vizitati www.Cosmote.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  646 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings