newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Mediafax si Orange lanseaza un joc de Craciun pe telefonul mobil


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 23 decembrie 2010, 11:14 webReleases | IT&C

joc Orange pe mobil | Foto: Mediafax
Mediafax si Orange lanseaza, in parteneriat cu Elicom si Media Sat, un joc amuzant de Craciun ce poate fi descarcat gratuit dintr-un mini-site dedicat sarbatorilor de iarna, disponibil in portalul Orange pe mobil.

Jocul Potriveste globuletele, adresat in special copiilor, ii provoaca pe utilizatori sa formeze secvente de globuri identice, respectand un anumit interval de timp si atingand punctajul indicat. La fel ca celebrul joc Tetris, Potriveste globuletele testeaza indemanarea jucatorilor prin niveluri din ce in ce mai dificile, in care sarcina de a potrivi globurile de Craciun intr-un timp scurt devine tot mai grea. Utilizatorii au oricand posibilitatea de a-si compara performantele cu scorurile celor mai buni jucatori.

Jocul este compatibil cu majoritatea modelelor de telefon mobil si poate fi descarcat gratuit din sectiunea De Sarbatori existenta in portalul Orange pe mobil.

In aceasta sectiune, clientii Orange au la dispozitie zeci de idei si topuri despre sarbatorile de iarna, precum si felicitari si informatii despre simbolurile si traditiile de Craciun.

De exemplu, utilizatorii pot alege o felicitare SMS pe care sa o primeasca gratuit pe telefonul mobil si sa o trimita apoi cadou celor dragi. Totodata, ei pot asculta cum se ureaza "Craciun fericit!" in peste o suta de limbi din lume.

Sugestii de meniuri de Craciun si de Revelion, idei pentru vacanta de iarna si pentru petrecerea serii de Ajun, topul celor mai frumoase desene animate sunt, de asemenea, accesibile pe mobil.

In plus, clientii Orange isi pot personaliza telefoanele mobile in aceasta perioada a anului cu wallpapere, screensavere si sonerii distractive, disponibile in acelasi mini-site.  

Aplicatia lansata de Mediafax Mobile Services ¬ divizia din cadrul Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila - este inclusa in sectiunea Meniu a portalului Orange pe mobil.  
             
Despre Mediafax Mobile Services

Din 2003, Mediafax - cel mai mare furnizor de informatie generala  si de afaceri din Romania - este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri). Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti si cel dintai joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul, si a lansat prima telenovela adaptata pentru difuzarea pe mobil, Amanda O.  

Despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu 10.398.884 de clienti  si venituri de 246 milioane de euro in trimestrul al treilea al anului 2010. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 203.4 de milioane de clienti pe cinci continente. Orange ofera o gama extinsa de solutii de comunicatii clientilor sai, atat utilizatori individuali, cat si companii, de la servicii de baza pana la servicii integrate de voce si date fixe si mobile. Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro
             
Despre Elicom

Elicom este furnizor de servicii de telecomunicatii si Call Center din 1991. Elicom produce si opereaza platforme de servicii cu valoare adaugata  pentru operatori de telecomunicatii, fiind de asemenea agregator de content informational si de entertainment.

Despre Media Sat

Media Sat este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza  pe piata romaneasca.  

Fondata in 1997, Media Sat ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Ioana Chira, PR Manager - ioana.chira[at]mediafax.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  329 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by