newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Epson a anuntat parteneriatul cu Manchester United


PDF Print
A | a
E-mail
de Pastel Group | Marţi, 30 noiembrie 2010, 17:54 webReleases | IT&C

Minoru Usui si Alex Ferguson | Foto: webPR.ro
Epson a semnat, la sfarsitul saptamanii trecute, un contract de sponsorizare cu renumitul club de fotbal Manchester United, devenind partenerul sau oficial pentru furnizarea echipamentelor de birou.

Epson, unul dintre principalii producatori mondiali de imprimante, proiectoare si scanere, va oferi clubului Manchester United toate echipamentele sale pentru Old Trafford. Asocierea cu celebrul club va contribui la cresterea notorietatii Epson, atat in Europa, cat si peste tot in lume, acolo unde echipa Manchester ajunge.

Parteneriatul a fost anuntat oficial pe 26 noiembrie pe Old Trafford, in prezenta managerului Sir Alex Ferguson, a directorului executiv David Gill si a intregii echipe. Fanii Manchester au aflat despre aceasta colaborare in pauza meciului cu Blackburn Rovers de sambata, 27 noiembrie 2010.

Minoru Usui, presedintele Epson, a declarat: "Prin acest parteneriat, Epson este asociat cu un brand fascinant, recunoscut la nivel global, aducandu-ne astfel mai aproape de clientii nostri din toata lumea. Fiind doua branduri deschizatoare de drumuri, datorita creativitatii si inovatiilor permanente, ambele au acelasi scop, de a atinge cele mai inalte standarde. Viziunea noastra de a ne uimi si inspira mereu clientii este reflectata de succesul Manchester United pe teren si de reusita noastra in materie de produse, cum ar fi  tehnologiile unice ale imprimantelor si proiectoarelor Epson."

Prin acest acord, Epson doreste sa se apropie mai mult de clientii sai si de pasiunile acestora. Una dintre valorile companiei este rasplatirea comunitatilor in care opereaza, aceasta valoare regasindu-se si la Manchester United, care are un puternic spirit civic si este recunoscut pentru programele sale de responsabilitate sociala.

Directorul executiv al Manchester United, David Gill, a declarat: "Suntem foarte incantati sa avem Epson drept partener comercial si asteptam cu nerabdare sa dezvoltam un program de comunicare eficient, care sa ne ajute atat pe noi, cat si pe Epson, in atingerea obiectivelor de afaceri pe care ni le-am propus. Epson este un brand mondial extraordinar, care se integreaza perfect in seria noastra actuala de parteneri."

Despre Epson
Epson (www.epson.ro) este lider global in produse de imagine si incearca permanent sa surprinda asteptarile clientilor din toata lumea prin tehnologiile sale compacte, de inalta precizie, ce ofera posibilitatea de economisire a energiei. Gama Epson include produse incepand de la imprimante si proiectoare 3LCD business sau home cinema, pana la dispozitive cu cristale sau electronice.

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul central in Japonia, grupul Epson are 80.000 de angajati in 102 companii din toata lumea si aduce contributii permanente mediului si comunitatilor in care opereaza. http://global.epson.com/

Despre Manchester United
Manchester United este cel mai mare club de fotbal din lume, cu aproximativ 333 de milioane de fani in toata lumea. Stadionul Old Trafford si-a celebrat centenarul in februarie 2010, reflectand istoria bogata din spatele clubului. Manchester United este primul club englez ce a concurat pentru Clubul European, iar, mai tarziu, in 1968, vizionarul sau managerul Sir Matt Busby a condus echipa catre primul triumf englez. In zilele noastre, Sir Alex Ferguson, de asemenea ridicat la rangul de cavaler de catre Regina Marii Britanii pentru contributia sa remarcabila in fotbal, a condus clubul catre succes, atat pe plan european, cat si mondial.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  485 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings