newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Internet in roaming la tarife foarte avantajoase, cu noile optiuni Vodafone de Internet pe mobil


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 29 noiembrie 2010, 16:59 webReleases | IT&C

Bucuresti, 29 noiembrie 2010 - Vodafone Romania lanseaza o oferta unica de Internet pe mobil care aduce utilizatorilor de smartphone tarife extrem de avantajoase pentru navigarea pe Internet in roaming. Noile optiuni de Internet pe mobil in roaming vor fi disponibile la inceputul lunii decembrie, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii de business, utilizatori ai serviciilor pe baza de abonament.

Clientii Vodafone care calatoresc in strainatate pot alege una din optiunile Smartphone cu roaming inclus pentru a beneficia de un trafic de date egal cu traficul national, atunci cand se afla in afara granitelor tarii. Cu noile pachete de roaming, clientii Vodafone se pot bucura de acces instant la email, Internet sau retelele sociale preferate, la tarife foarte avantajoase.

Optiunea Internet pe mobil roaming integrat 500 MB ofera utilizatorilor trafic national inclus de 500 MB plus trafic in roaming de 500 MB, la tariful promotional de 15,87 EUR / luna (fara TVA), in 15 tari europene, prin retelele Vodafone sau partenere*. Clientii Vodafone cu nevoi extinse de comunicatii si care doresc sa acceseze Internetul de pe telefonul mobil intr-un numar extins de destinatii pot alege optiunea Internet pe mobil roaming integrat 1 GB, cu trafic national inclus de 1 GB la care se adauga 1 GB trafic de date in roaming, la tariful de 29,67 EUR / luna (fara TVA). Acest pachet include un numar suplimentar de 28 de destinatii din lume **.

In plus, clientii care opteaza pentru noile pachete de Internet pe mobil national si in roaming beneficiaza de optiunile de notificare in roaming, pentru un control mai bun al costurilor atunci cand se afla in strainatate. Incepand din luna martie a acestui an, Vodafone pune la dispozitia clientilor care utilizeaza serviciile de date mobile in roaming mai multe optiuni de notificare prin SMS, pentru a fi informati atunci cand ating valorile definite in optiunea aleasa. Vodafone ofera aceste optiuni de notificare pentru orice destinatie internationala, inclusiv in afara spatiului european.

Mai multe detalii despre noile optiuni de Internet pe mobil pentru utilizatorii de smartphone vor fi disponibile la www.vodafone.ro.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.839.000 de clienti, la 30 septembrie 2010. Vodafone este una dintre cele mai mari companii de comunicatii mobile din lume dupa venituri, cu aproximativ 343 milioane de clienti, la 30 septembrie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in peste 30 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

* Austria, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie.

** Albania, Australia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia si Turcia.

Pentru ambele optiuni de Internet pe mobil, traficul suplimentar in roaming este taxat cu 1 EUR / MB, iar traficul realizat in alte tari decat cele incluse in noile optiuni Smartphone cu roaming inclus este taxat cu 8 EUR / MB. Tarifele nu includ TVA.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  598 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by