newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Noi optiuni de internet pentru mobil de la Orange


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 16 noiembrie 2010, 15:27 webReleases | IT&C

Bucuresti, 16 noiembrie 2010. Orange prezinta o noua oferta de internet pentru mobil dedicata atat abonatilor, cat si clientilor PrePay.

Noua oferta asigura navigare nelimitata pe cele mai accesate site-uri nationale de stiri, servicii internationale de e-mail si messenger sau retele sociale. De asemenea, este primul serviciu de internet pentru mobil din Romania care notifica automat clientul inainte de consumarea traficului inclus. O alta caracteristica este reincarcarea cu Megabytes. Dupa consumarea traficului inclus, orice client poate activa un pachet suplimentar de date la un pret special: 0,50 euro[*]/100 MB.

Optiunea Net News, la doar 2 euro/luna, este recomandata clientilor care isi doresc sa fie in permanenta la curent cu cele mai noi stiri. Orange ofera acces nelimitat prin Portalul Orange pe mobil la cele mai populare publicatii online romanesti: m.adevarul.ro, m.cancan.ro, m.gandul.info, m.gsp.ro, m.hotnews.ro, m.prosport.ro, m.orange.ro, m.ziare.com, realitatea.mobi. Net News include suplimentar 50 MB trafic de internet pentru orice alt site in afara celor incluse in pachet.

Optiunea Net Mail este dedicata persoanelor interesate de servicii de e-mail si messenger si ofera trafic nelimitat pe m.yahoo.com, ro.m.yahoo.com, mail.live.com (Hotmail), accesibile tot prin Portalul Orange pe mobil. Pachetul in valoare de 3 euro/luna ofera suplimentar si 150 MB trafic national de internet.

Pentru impatimitii de retele sociale, optiunea Net Friends asigura trafic nelimitat pe cele mai cunoscute retele: m.facebook.com, m.hi5.com,  myspace.com, m.netlog.com, m.twitter.com, prin Portalul Orange pe mobil. Clientii pot activa optiunea cu 4 euro/luna si primesc suplimentar 250 MB trafic national pentru orice alta destinatie decat cele nelimitate.

Orange asigura si posibilitatea de a activa simultan 2 dintre optiuni (Net News and Mail, Net News and Friends, Net Mail and Friends) sau pe toate 3 (Net News, Mail and Friends). Pentru oricare varianta, clientii primesc avantajele cumulate si un bonus de 50 MB lunar.

Noile optiuni de internet pentru mobil sunt insotite si de o oferta promotionala. Clientii au 50% reducere pe viata la tariful optiunii pentru contracte de 12 sau 24 de luni activate impreuna cu abonamentele Pantera. In plus, primele 3 luni sunt gratuite in cazul incheierii unui contract pe 2 ani pentru oricare dintre optiuni.

"Orange lanseaza o noua oferta de internet pentru mobil inovativa, unificata (aceeasi pentru toti abonatii si clientii Prepay), flexibila si usor de activat. In plus, noile tarife si beneficii sunt foarte atractive si faciliteaza accesul clientilor la site-uri de interes pentru fiecare." a declarat Onut Toana Buruga, Mobile Data Proposition Manager, Orange Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau in orice magazin Orange.

[*] Preturile prezentate includ TVA. Pentru clientii PrePay preturile sunt exprimate in credit, fara TVA.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  



681 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by