newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: HTC 7 Mozart va fi in curand disponibil pentru clientii COSMOTE Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 8 noiembrie 2010, 16:15 webReleases | IT&C

HTC 7 Mozart | Foto: Cosmote Romania
Noul HTC 7 Mozart cu sistemul de operare Windows Phone 7 pentru telefoanele mobile de la Microsoft si procesor de 1GHz inclus va fi disponibil in magazinele COSMOTE Romania si Germanos pana la finalul acestei luni.

"HTC 7 Mozart este un smartphone care poate fi folosit ca un instrument de business excelent, beneficiind de sistemul de operare Windows 7, recent lansat, conectivitate 3G si procesor de 1 GHz, oferindu-le clientilor o experienta de utilizare superioara si imbogatind calitatea serviciilor pe care acestia le primesc," a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Manager, COSMOTE Romania

Telefonul este compatibil 3G iar datele sunt disponibile prin GPRS, EDGE, HSDPA si HSUPA, dar ofera si Wi Fi, Bluetooth si conectivitate USB. Astfel, utilizatorii pot beneficia de internet de mare viteza, la viteze de pana la 7.2 Mbps. In plus, HTC Mozart 7 are 8 GB de memorie interna, iar touchscreen-ul telefonului este o inovatie tehnologica de exceptie, avand 3.7'' si 16 milioane de culori, accelerometru, senzor de proximitate si auto inchidere.

HTC 7 Mozart este un computer portabil deghizat intr-un telefon mobil cu scopul de a oferi divertisment non stop. Lista de caracteristici include: camera foto de 8 MP cu autofocus si Xenon flash, mufa standard de 3,5 mm pentru casti profesionale, sute de ore de standby si pana la 6 ore timp de vorbire.

Cu Dolby Mobile si SRS sunet surround, HTC 7 Mozart iti amplifica experienta audio oferind o fidelitate a sunetului ridicata pentru o experienta de ascultare si vizionare bogata.

COSMOTE Romania avea 6,7 milioane de clienti la 30 septembrie 2010. Lansata in 2005, COSMOTE Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, COSMOTE Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, COSMOTE Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE Romania este divizia locala a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 21,3 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania. Pentru mai multe informatii vizitati www.cosmote.ro.

 Citeste mai multe despre     | 
  433 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by