newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Abonament maxim la pret de abonament minim sau 3 luni gratuite pentru serviciile Digi ale RCS & RDS


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 4 noiembrie 2010, 16:33 webReleases | IT&C

Incepand cu aceasta luna, RCS & RDS a lansat campania promotionala "Primesti MAXIM, platesti MINIM!", in cadrul careia cine doreste serviciile Digi, are la dispozitie doua optiuni promotionale:

1.fie achizitioneaza pachetele superioare de televiziune, respectiv de internet fix la pretul celor mai mici abonamente aferente acestor servicii
2.fie primeste primele 3 luni gratuit pentru orice serviciu Digi nou contractat.
Promotia este valabila pentru cei care incheie contracte pana la 31 decembrie 2010.

In prima varianta, noul abonat va dispune de pachetele cu beneficii maxime, platind pretul pentru pachetele cu beneficii minime, timp de 6 sau 12 luni, in functie de alegerea sa. Primeste in plus, extraoptiuni sau servicii asociate gratuit la abonamentul de baza din cadrul promotiei.

TV maxim la tarif lunar minim + gratuit, 6 canale de filme
Astfel, cei care se vor abona la pachetele TV analogice si digitale Extra si Extra Digital, in valoare de 32 lei (inclusiv TVA), vor plati timp de 6 sau 12 luni pretul abonamentelor Baza si Baza Digital, adica 25 lei lunar (inclusiv TVA). Vor primi, pentru aceeasi perioada, GRATUIT, pachetele de filme HBO MaxPack si CineStar. Acestea contin cate 3 canale de filme, HBO, HBO Comedy, Cinemax, respectiv ActionStar, CineStar, ComedyStar si costa in afara promotiei 7 lei si 6 lei (inclusiv TVA). Practic, abonatul face o economie pentru serviciul TV de aproximativ 240 lei daca opteaza pentru varianta de reducere de pret pentru 12 luni.

Cei care prefera televiziunea digitala, vor avea avantaje permanente, independente de promotie: beneficiaza de acest serviciu digital la pret de televiziune analogica, au numar mai mare de canale si primesc echipamentul necesar receptiei digitale cu un discount de 100% al chiriei lunare. Au suplimentar acces la 8 canale gratuite in format HD, daca achizitioneaza sau inchiriaza decodorul pentru receptia high definition a semnalului. Vor avea astfel inclus si Digi Sport HD, cu transmisiuni HD directe ale derby-urilor Ligii 1 si ale meciurilor din cele mai importante competitii europene si mondiale de fotbal si extrafotbal (Premier League, Ligue 1, Primera Division, Italia Serie A, Moto GP, handbal, gimnastica, judo, etc.).

Internet fix de 100 Mbps la pret de internet de 50 Mbps + gratuit, internet mobil
Cine doreste internetul fix cu cea mai mare viteza din Romania, de 100 Mbps, il poate avea acum la un pret redus cu 10 lei pentru o perioada de maxim 12 luni. Noul abonat Digi Net Fiberlink 2 va plati in aceasta perioada abonamentul de Digi Net Fiberlink 1, de 29 lei (inclusiv TVA) si va primi suplimentar, gratuit pe toata perioada contractului, Digi Net Mobil prin modem USB, cu viteze de pana la 7,2 Mbps, trafic nelimitat si echipament cu chirie lunara de 0 lei.

In varianta secundara, cu primele 3 luni de abonament gratuite, promotia se aplica pentru oricare dintre serviciile Digi, individual sau in pachete, fiind valabila inclusiv pentru serviciile care nu fac obiectul primului tip de promotie: TV prin satelit, telefonie fixa si mobila, internet mobil. Cine achizitioneaza in aceasta varianta pachetul complet, cu 5 servicii Digi (TV, internet fix si mobil, telefonie fixa si mobila) plateste un tarif minim lunar de 59 lei (inclusiv TVA) si poate face o economie de pana la 267 lei.

Informatii despre oferta promotionala curenta a RCS & RDS sunt disponibile la www.rcs-rds.ro/promotii, la 031.400.4600 sau in oricare dintre punctele de prezenta ale companiei.

RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. RCS & RDS este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicatii din Romania care ofera pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteza Digi Net, telefonie fixa Digi Tel si telefonie mobila Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practica cele mai accesibile tarife de pe piata. RCS & RDS este o companie moderna, cu o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. RCS & RDS este totodata unul din cei mai importanti operatori din regiune, furnizand servicii de telecomunicatii si in Spania, Italia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1118 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  tocmai le a cazut reteaua 3 zile.. (Joi, 4 noiembrie 2010, 20:15)

  cata [anonim]

  ce reclama fasaita..
  au lucrat 3 zile in retea, desi anutase ra ca vor fi probleme doar 1 zi..
  Nu am vazut meciurile din Champions League, nu mi au functionat prectiv serviciul tv 3 zile..
  preturi mici calitate redusa..
  aviz amatorilor..defapt amatori sunt si ei..
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings