newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Samsung Wave525, cel mai nou smartphone cu sistem de operare bada, disponibil in Romania doar prin Orange​ la 89 euro


PDF Print
A | a
E-mail
de redactia | Luni, 25 octombrie 2010, 18:33 webReleases | IT&C

Samsung Wave 525 | Foto: Samsung Romania
Samsung Electronics Romania lanseaza pe piata romaneasca Wave525, cel mai nou smartphone care utilizeaza bada, platforma mobila open source de la Samsung. Dispozitivul ofera conectivitate imediata ce permite comunicarea cu prietenii oriunde si oricand. Samsung Wave525 va fi disponibil in Romania incepand cu aceasta saptamana doar in magazinele Orange si ale partenerilor sai. Samsung Wave525 va avea un pret de 89 euro.

Prin Samsung Social Hub, toate detaliile contactelor tale, retelelor sociale si serviciilor de mail sunt integrate intr-un singur spatiu, inlesnind conectarea si share-uirea lor, mai usor ca niciodata. Daca esti avid pentru o  conexiune neintrerupta sau esti interesat de cele mai importante functii de business, modelul Wave525 este conceput pentru fiecare stil de viata.

"Wave525 este dovada angajamentului continuu a Samsung in conceperea de telefoane smartphone destinate oricarui stil de viata", a precizat JK Shin, presedinte si director al diviziei Mobile Communications in cadrul Samsung Electronics.

"Ne asteptam la o crestere semnificativa a volumului de smartphone-uri ce opereaza pe platforma bada datorita lansarii modelului Wave525. Vom continua sa investim in platforma bada si sa oferim o gama de optiuni si experiente pentru utilizatori".

Stai conectat prin Social Hub
Samsung Social Hub face mai usor accesul la contactele si conexiunile tale, integrand email-ul, mesageria si paginile de retele sociale pe dispozitiv. Vei indragi conceptul de inbox total si usurinta cu care vei putea vizualiza toate mesajele si modul in care iti vei administra conturile. Wave525 dispune de aplicatiile Facebook si Twitter preinstalate pentru a nu ramane in urma cu update-urile si mesajele twitter, toate vizualizate pe ecranul telefonului in format landscape.

Conectivitate neintrerupta
Samsung Wave525 ofera o conexiune constanta cu suportul conectivitatii WiFi. Cu ajutorul Google Latitude si functiilor geo-tagging esti conectat cu prietenii indiferent de locurile in care va aflati. Cu Google Latitude iti poti updata statusul si poti gasi usor locul spre care prietenii tai se indreapta dupa munca sau scoala, vizualizand pozitia lor pe harta. Cu functia geo-tagging poti eticheta fotografiile pe care le vei sorta in functie de locul unde au fost captate, in vacanta de vara sau intr-o calatorie de afaceri. Functia permite de asemenea utilizarea GPS-ului pentru alte aplicatii folositoare pe telefonul Wave525.

Divertisment de calitate
Platforma Samsung bada ofera acces la o multitudine de aplicatii de la Samsung Apps, magazin ce poate fi vizitat pe telefonul Wave525 sau calculatorul personal. Dispunand de o multitudine de jocuri, functii de navigatie, retele sociale, e-book-uri, aplicatii de sanatate si de stil de viata, Samsung Apps gazduieste cu adevarat un univers complet al experientelor mobile. Poti descarca cu usurinta o aplicatie fara a instala un software, doar accesand Samsung Apps direct pe telefon sau sincronizand dispozitivul la un calculator. Samsung Kies iti permite sa navighezi Samsung Apps pe calculatorul propriu si sa descarci fisiere mari si alt tip de continut. Aplicatiile Java sunt disponibile pe Samsung Apps pentru Wave525, imbunatatind astfel experienta cu o gama si mai larga de continut. Dispozitivul poate servi ca centru media complet, oferind experiente bogate de divertisment cu un jack pentru casti de 3.5 mm si un meniu intuitiv pentru muzica si alte tipuri de continut.

Despre Samsung Electronics
Samsung Electronics Co., Ltd.  este lider mondial in industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale, cu vanzari consolidate de 96 miliarde USD in anul 2008. Compania are aproximativ 164.600 de angajati in 179 de birouri din 61 de tari, fiind alcatuita din doua divizii principale de afaceri - Digital Media & Communications si Device Solutions. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapida dezvoltare in lume, Samsung Electronics este lider in productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile si televizoare TFT-LCD. Vizitati www.samsung.com pentru mai multe informatii.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1487 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings