newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cosmote Romania isi completeaza oferta 3G cu serviciul Apel Video, lansat impreuna cu o promotie unica


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 25 octombrie 2010, 11:53 webReleases | IT&C

logo Cosmote | Foto: Cosmote Romania
Cosmote Romania anunta lansarea serviciului Apel Video (Video Call), insotit de o oferta promotionala in premiera pe piata de telecomunicatii din Romania. Incepand de astazi, toti clientii Cosmote, atat cei abonati, persoane fizice sau juridice, cat si utilizatorii Cartelei Cosmote, pot folosi reteaua 3G pentru a initia apeluri video. Pana pe 31 decembrie 2010, clientii Cosmote Romania pot beneficia si de o oferta unica pe piata romaneasca de telecomunicatii, avand posibilitatea sa foloseasca minutele incluse in planurile lor tarifare sau in pachete pentru apeluri video in retea.

Incepand de astazi, toti clientii Cosmote Romania beneficiaza de servicii de comunicare imbunatatite, avand posibilitatea de a vedea imagini in timpul convorbirilor si de a trai experiente unice atunci cand vorbesc cu cei dragi.
 
Pentru a putea initia apeluri video, clientii trebuie sa foloseasca un terminal compatibil 3G cu camera video, sa se afle intr-o zona cu acoperire 3G si sa solicite activarea serviciului Apel Video. Activarea serviciului este gratuita.

Pentru a incuraja clientii sa testeze si sa foloseasca serviciul Apel Video (Video Call), Cosmote Romania a lansat o promotie fara precedent. Pana la 31 decembrie 2010, clientii pot efectua apeluri video in reteaua Cosmote folosind minutele in retea incluse in planurile lor tarifare pentru apeluri voce. De asemenea, tot pana la 31 decembrie, pentru planurile tarifare care au minute nelimitate gratuite pentru apelurile in retea, si apelurile video in retea vor fi gratuite. Dupa consumarea minutelor incluse in planurile tarifare, apelurile video in retea vor fi tarifate cu 0,12 euro/minut (fara TVA), in timp ce apelurile video in afara retelei vor fi tarifate cu 0,16 euro/minut (fara TVA), pentru abonati, si cu 0,16 euro/minut, atat in retea cat si in afara retelei, pentru utilizatorii de cartela.

In plus, clientii Cosmote au la dispozitie noua extraoptiune Apeluri Video, care include 20 de minute pentru apeluri video catre reteaua Cosmote si alte retele mobile nationale, la pretul de 2,60 euro pe luna (fara TVA). Clientii cartelelor preplatite pot activa extraoptiunea de mai multe ori pe parcursul unei luni, extraoptiunea avand o valabilitate de 30 de zile.

Noul serviciu va beneficia de o campanie de comunicare integrata care include TV, print, web si comunicare in magazine.

Cosmote Romania avea 6,7 milioane de clienti la 30 iunie 2010. Lansata in 2005, Cosmote Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, Cosmote Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, Cosmote Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. Cosmote Romania este divizia locala a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 21,6 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  417 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by