newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Noi servicii de comunicatii unificate, disponibile acum pentru companiile din Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 21 octombrie 2010, 13:38 webReleases | IT&C

logo Romtelecom | Foto: Romtelecom
Incepand cu luna octombrie, Romtelecom Business Solutions lanseaza noi servicii de comunicare unificata, sub brandul My Office, oferindu-le clientilor companii posibilitatea de a-si optimiza afacerile. Lansand My Office, Romtelecom devine primul operator de telecomunicatii local care ofera solutia completa de Hosted Unified Communications (servicii gazduite de comunicatii unificate), pe o platforma Microsoft operata de compania Central Europe On Demand.

My Office acopera toate nevoile de comunicare ale clientilor companii, incluzand  monitorizarea prezentei angajatilor (status si disponibilitate), mesagerie instanta intre acestia pe echipamente fixe sau mobile, conferinte audio, video si web, dezvoltare de site-uri web si spatii de lucru comune, e-mail mobil, calendar, partajare a listei de adrese, a task-urilor comune si a fisierelor, si controlul documentelor. My Office ofera posibilitatea conectarii audio si video a mai multor persoane in acelasi timp, indiferent de locul in care se afla acestea, cat si partajarea aceluiasi desktop, folosirea acelorasi aplicatii, chiar si lucrul in comun pe un document in timp real.

Serviciul are doua variante de abonamente, cu preturi incepand de la 2,5 euro pe luna si mai multe optiuni aditionale, fiind disponibil imediat dupa semnarea contractului cu Romtelecom. Clientul nu trebuie sa faca investitii initiale in echipamente sau licente software, in intretinere si operare, platind doar tariful lunar pe cont de utilizator.

 "Implementarea acestui gen de servicii "in house" e costisitoare si pana acum si-au putut-o permite doar firmele mari, cu mii de angajati si bugete IT de ordinul a zeci sau sute de mii de euro. Romtelecom ofera acum si companiilor de marime mica si medie, cu pana la 100 de angajati, accesul la acest gen de servicii pe un model SaaS (Software as a Service) si la preturi accesibile," a declarat George Makowski, Director Executiv Comercial, segment business, Romtelecom.

Accesul la My Office se poate face prin orice fel de echipament (calculator, laptop, telefon mobil) si peste orice fel de conexiune Internet (fixa sau mobila).

"Prima noastra prioritate este sa oferim pietei locale servicii si tehnologii de varf de cloud computing. Parteneriatul cu Romtelecom si Central Europe On Demand marcheaza un moment important pentru piata si deschide noi oportunitati de afaceri pentru partenerii nostri.

Suntem convinsi ca My Office de la Romtelecom este o oferta extraordinara pentru companii mici si mijlocii. Aceste servicii de comunicatii unificate vor pune in valoare productivitatea personala obtinuta pe aplicatii client ale Microsoft Office - pe telefon, PC si interfete Web - si vor duce la nivelul urmator comunicarea si colaborarea la nivelul organizatiilor", a declarat Ronald Binkofski, General Manager, Microsoft Romania.

Central Europe On-Demand, operatorul de servicii de tip cloud recunoscut la nivel international, pune la dispozitia clientilor un portofoliu complet de servicii sigure si de incredere de Comunicatii Unificate Microsoft. Acestea garanteaza suport IT 24/7 cu o disponibilitate de 99,99% si centre de date sigure, certificate ISO in regiunea Europei Centrale.

Viktor Kovacs, Director Executiv de Operatiuni al Central Europe On-Demand a declarat: "Suntem bucurosi ca am fost selectati ca parteneri Romtelecom pentru Hosted Unified Communications. Aceasta relatie este fundamentala pentru strategia noastra de tip cloud concentrata pe parteneriate. Vom sustine Romtelecom in demersul sau de a oferi clientilor sai solutii sigure si eficiente din punct de vedere al costurilor, de mesagerie, de comunicare si colaborare, ajutand astfel business-ul romanesc sa devina mai productiv si mai competitiv - atat la nivel local cit si global."

Despre Romtelecom Business Solutions

Romtelecom Business Solutions este divizia dedicata sprijinirii companiilor romanesti, prin solutii de comunicatii si IT. A fost infiintata in 2007 ca urmare a nevoii tot mai mari de serivicii specializate si dedicate pentru afaceri, oferind companiilor solutii de voce, date, internet fix si mobil, gazduire si managed services. Ca o dovada a angajamentului de a oferi cea mai buna calitate clientilor sai, Romtelecom este singurul operator de telecomunicatii care acorda automat si gratuit SLA (acordul privind nivelul calitatii) pentru serviciile oferite sub brandul Romtelecom Business Solutions.

Despre Central Europe On-Demand

Central Europe On-Demand (CE On-Demand) este un furnizor de servicii cloud din Europa Centrala axat pe oferirea de servicii de mesagerie, unelte de  communicare si colaborare pentru companii de toate marimile. CE On-Demand are clienti si parteneri in 8 tari (Ungaria, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Bulgaria, Serbia, Cipru) procesul de extindere continuand. Certificat partener Microsoft Gold, CE On-Demand ofera un portofoliu software de tip cloud Microsoft dedicat companiilir, incluzand Microsoft Office 2010, Exchange 2010, SharePoint 2010, Office Communications Server 2007 R2, and Dynamics CRM 4.0. Ce On-Demand este printre primele companii din Europa Centrala care a devenit Microsoft BPOS (Business Productivity Online Standard Suite) Syndication Partner avand posibilitatea de a vinde Microsoft Online Services. In plus, CE On-Demand are o solutie unica de Automatic Backup & Recovery. CE On-Demand a primit certificarea  ISO 27001 Information Security Management in 2010.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1325 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by