newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cosmote Romania remodeleaza portofoliul de servicii de date prepaid 3G


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 13 octombrie 2010, 15:13 webReleases | IT&C

logo Cosmote | Foto: Cosmote Romania
Incepand de miercuri, 13 octombrie, clientii Cosmote Romania pot beneficia de o noua extraoptiune pentru Cartela Internet si de un portofoliu de date remodelat,, ce ofera acces simplu si usor la internet mobil de mare viteza, cu viteze de pana la 21,6 Mbps, e-mail si alte aplicatii cu acoperire broadband nationala.

Datorita interesului in crestere al romanilor pentru internetul mobil in banda larga si serviciile de date preplatite, Cosmote Romania a remodelat portofoliul de servicii de date prepaid, introducand o noua extraoptiune pentru Cartela Internet. Astfel, incepand cu 13 octombrie 2010, clientii Cosmote isi pot activa noua extraoptiune 1 Month 1,5 GB, cu 1,5 GB trafic inclus si o viteza de descarcare de pana la 21,6 Mbps, pentru doar 7 euro credit, avand o perioada de valabilitate de 1 luna.

In plus, extraoptiunea 1 Month 3 GB inlocuieste extraoptiunea 1 Month, oferindu-le clientilor un trafic mai mare la acelasi pret. Extraoptiunea remodelata 1 Month 3 GB are 3GB trafic inclus si o viteza de descarcare de pana la 21,6 Mbps, pentru 10 euro credit, avand o perioada de valabilitate de 1 luna.

Serviciul preplatit Cartela Internet de la Cosmote Romania se adreseaza utilizatorilor care folosesc internetul mobil ocazional si care cauta solutii de control al costurilor, precum studentii sau persoanele care viziteaza Romania si doresc acces la internet mobil in banda larga la preturi avantajoase.

Serviciu de internet in banda larga este disponibil in doua pachete start: Cartela Internet, un pachet ce contine o cartela SIM si un ghid rapid de startup, disponibil la 10 euro (fara TVA), sau pachetul dedicat de date Cartela Internet si modem 3G, care contine un modem 3G ce ofera acces la internet cu viteze de pana la 7,2 Mbps si o cartela SIM cu 10 euro credit, totul pentru 179 RON (cu TVA). In plus, creditul initial inclus in pachetele preplatite ofera posibilitatea de a activa extraoptiunea de 3GB, valabila pentru o luna, inca din momentul achizitionarii pachetului.

Odata ce pachetul start este achizitionat, clientii vor putea naviga pe internet la un tarif standard de 0,02 euro/MB sau pot alege una dintre urmatoarele extraoptiuni, cu trafic inclus:

Extraopţiune

Trafic inclus (GB)

Preţ

Perioadă de valabilitate

Trafic suplimentar

Today & Tomorrow

0,5 GB @ 21,6 Mbps

2

Până la 2 zile

0,01 €/MB

1 week

1 GB @ 21,6 Mbps

5

1 săptămână

0,01 €/MB

1 month 1,5 GB

1,5 GB @ 21,6 Mbps

7 €

1 lună

0,01 €/MB

1 month 3 GB

3 GB @ 21,6 Mbps

10 €

1 lună

0,01 €/MBDupa ce traficul initial disponibil in cadrul extraoptiunii este consumat, clientii vor putea continua navigarea pe internet, traficul suplimentar fiind tarifat cu 0,01 euro/MB.

In plus, utilizatorii serviciului de date preplatit au posibilitatea de a trimite SMS-uri la un tarif standard de 0,05 euro/SMS.

Serviciile 3G sunt disponibile in prezent in aproximativ 3.300 localitati din intreaga tara.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Cosmote Romania avea 6,7 milioane de clienti la 30 iunie 2010. Lansata in 2005, Cosmote Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, Cosmote Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, Cosmote Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. Cosmote Romania este divizia locala a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 21,6 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania. Pentru mai multe informatii vizitati www.Cosmote.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  400 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings