newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cartea electronica isi face debutul pe piata romaneasca odata cu lansarea CorectBooks


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 1 octombrie 2010, 12:44 webReleases | IT&C

Logo CorectBooks | Foto: V+O Communication
Bucuresti, 1 octombrie 2010 - In premiera absoluta in Romania, astazi s-a lansat libraria virtuala CorectBooks, care face accesibila, in doar cateva minute, cartea romaneasca, pentru cititorii din intreaga lume.

"Lansarea CorectBooks este o dubla premiera absoluta in Romania. Este primul magazin de carte in format digital. Si, in acelasi timp, pentru intaia data, cititorii, utilizatorii Internetului, scriitorii si editorii au posibilitatea sa se antepronunte" - a declarat Sorin Rosca Stanescu, Director General Virtual Big Bang

Cum?
Mai multe zile, fiecare dintre acestia va putea intra atat pe www.corectbooks.com cat si pe pagina de Facebook sau contul de Twitter ale proiectului pentru a spune ce ii place si ce nu ii place in aceasta librarie virtuala si ce ar dori sa faca ea in plus.

Fanii cartii de pretutindeni sunt invitati pe pagina de Facebook a CorectBooks sa propuna titluri sau autori sau edituri pe care doresc sa le regaseasca in libraria virtuala. Sugestiile lor vor fi analizate de catre echipa de proiect si vor contribui in mod direct la dezvoltarea bibliotecii virtuale CorectBooks. De ce sa critici sau sa faci propuneri imediat dupa ce un produs este gata ambalat si scos la vanzare si de ce sa nu ai aceleasi posibilitati cu cateva zile inainte?

Pana cand, in urmatoarele zile, noi vom incarca si celelate carti pe care le avem pregatite, toti cei care doresc sa achizitioneze o carte de pe www.corectbooks.com au posibilitatea de a lansa o precomanda. Primii 1.000 de solicitanti vor beneficia de un discount de 25% pentru orice titlu si pentru oricate titluri isi doresc.

In plus, toti cei care isi vor crea un cont de utilizator pe CorectBooks, in aceasta perioada, vor participa la o tragere la sorti, in urma careia, la inceputul lunii noiembrie, 10 utilizatori vor primi cadou cate un iPad, pentru a putea citi cartea preferata oriunde s-ar afla.

CorectBooks este primul proiect dintr-o intreaga serie de initiative care se va lansa in luna noiembrie 2010 si care, in final, se va constitui in cea mai complexa platforma online integrata din Romania.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  761 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    la mai mare (Sâmbătă, 2 octombrie 2010, 12:22)

    un fan ebooks [anonim]

    Cam slaba oferta de inceput: titluri putine, preturi mari, un singur format de carte electronica (PDF).
    Sa vedem cum evolueaza...
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings