newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Orange lanseaza abonamentul de internet mobil Colibri


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 30 septembrie 2010, 16:25 webReleases | IT&C

Logo Orange | Foto: logo orange
Orange isi largeste oferta cu un nou portofoliu de abonamente, Colibri, ce asigura acces la internet oricand si oriunde.

Odata cu abonamentele Colibri, oferta de acces mobil la internet a fost reorganizata sub forma a doua categorii de abonamente, in functie de specificul activitatii clientilor pe internet, timpul petrecut si tipul de acces.

Prima categorie de abonamente Colibri este destinata clientilor cu nevoi ridicate de mobilitate, utilizatori de laptop care isi doresc acces la internet si atunci cand nu sunt acasa sau la serviciu. Ei acceseaza contul de e-mail, messenger, retele sociale, streaming ocazional, download-uri de dimensiuni reduse. Orange propune trei variante de abonamente: Colibri 7, 9, si 11, ce includ trafic de 0.5, 1.5 si respectiv 2.5 GB, la o viteza de pana la 14.4 Mbps. Pentru fiecare tip de abonament poate fi activata optiunea Happy Night  cu un cost de 2 euro/luna. Cei care au Colibri 9 sau 11 pot opta si pentru Cost Control cu un cost de 1 euro/luna.

Cu Cost Control, clientii au trafic nelimitat si au garantia ca nu platesc nimic suplimentar fata de abonamentul lunar.

Optiunea Happy Night permite accesul gratuit si nelimitat la internet pe timpul noptii, intre 00:00 si 07:00. Traficul efectuat in sesiunile de conectare incepute si terminate in cadrul acestui interval orar nu consuma din traficul initial.

Colibri Young se adreseaza tinerilor cu varste intre 18 si 26 de ani. Cu un cost lunar de 8 euro, ei vor beneficia de trafic nelimitat: primii 1.5GB la o viteza de pana la 14.4Mbps, iar restul la o viteza de pana la 128Kbps.

A doua categorie de abonamente se adreseaza clientilor cu o intensa activitate online, fie browsing, video streaming sau download-uri mari, utilizand internetul pentru laptop sau desktop. Din aceasta categorie fac parte abonamentele Colibri 15, 20 si 25 euro cu trafic nelimitat, la o viteza de pana la 14.4 Mbps pentru primii 6, 12 si respectiv 24 GB. Abonamentele ofera mai multe beneficii si o flexibilitate mai mare prin optiunile incluse: Cost Control, Happy Night si 100 SMS-uri pe luna.

La toate tipurile de abonamente Colibri, Orange asigura prin Travel Data, optiunea de date pentru roaming, pana la 50 de MB, incepand de la 2,08 euro.

Pentru a oferi clientilor o experienta de utilizare cat mai buna, toate abonamentele Colibri au fost configurate cu viteza maxima permisa de reteaua de date mobile, de pana la 14.4Mbps.

Mai mult decat atat, Orange Romania anunta o oferta speciala la abonamentele Colibri 15, 20, 25.

Intre 1 octombrie si 30 noiembrie, clientii vor primi 1000 de minute de voce in retea pe o cartela SIM de voce Orange: 500 de minute pentru primul an si 500 pentru al doilea an.

"Prin noile abonamente Colibri largim gama de beneficii, asiguram un control mai bun al costurilor si un trafic mai mare. Ne dorim sa contribuim la facilitarea accesului la internet in Romania pentru cat mai multi utilizatori si suntem constienti de faptul ca, mai devreme sau mai tarziu, toate echipamentele de conectare mobila de tip laptop, tableta PC sau telefon mobil vor beneficia de acces mobil la internet de mare viteza." a declarat Bogdan Rauta - Mobile Data Proposition Manager.

Serviciile vor fi activate pe baza unui card de date SIM, cu o perioada contractuala de 12/24 de luni. Abonamentele Colibri sunt accesibile in toate magazinele si la partenerii Orange.

Abonamentele Colibri se alatura celor deja existente in oferta Orange: Delfin, Pantera, Fluture, Pinguin. Lansarea este sustinuta de o campanie de comunicare in aceeasi linie cu cea pentru abonamentele de voce, urmand a fi facuta promovare la TV, in presa scrisa, online, outdoor si in magazinele Orange.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  659 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings