newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Abonamentele Vodafone aduc clientilor noi beneficii: pana la 30% reducere la abonament si trafic dublu de internet pe mobil


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Vineri, 24 septembrie 2010, 12:13 webReleases | IT&C

Bucuresti, 24 septembrie 2010 - Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala pentru serviciile pe baza de abonament, care continua platforma de comunicare "Viata cu ceva in plus". Cu noua oferta, clientii care se aboneaza la Vodafone beneficiaza de mai multe avantaje: pana la 30% reducere la abonament, trafic dublu de internet pe mobil, bonusuri constand in mii de minute in retea si telefoane la preturi speciale.

Noua promotie Vodafone pentru abonati aduce utilizatorilor trafic dublu de internet pe mobil. Clientii beneficiaza acum de 100 MB trafic pe luna, pe viata, cu optiunea de internet pe mobil de 2,07 EUR / luna (TVA inclus).

Clientii care aleg unul din abonamentele Vodafone Complet 1000  sau Vodafone Complet 800 beneficiaza, in plus fata de minutele incluse in abonament, de bonus cu minute in retea sau de reducere la abonament:
- bonus cu 2500 de minute in retea, valabile 12 luni, sau 30% reducere la abonament timp de doua luni, pentru Vodafone Complet 1000;
- bonus cu 2500 de minute in retea, valabil 12 luni, sau 1,04 EUR / luna reducere la abonament, timp de 6 luni, pentru Vodafone Complet 800.

Pentru celelalte abonamente Vodafone Complet, noua promotie aduce bonusuri constand in 2500 de minute in retea, valabile 12 luni, sau 1200 de minute in retea, valabile 6 luni.

Abonament

Beneficii lunare

Bonus

Cost lunar

Vodafone Complet 500

 • 50 minute nationale

 • 500 minute in retea

1200 minute in retea

7,28 EUR

Vodafone Complet 800

 • 125 minute nationale

 • 800 minute in retea

2500 minute in retea sau reducere la abonament de 1,04 EUR / luna, timp de 6 luni

9,36 EUR

Vodafone Complet 1000

 • 150 minute nationale

 • 1000 minute in retea

2500 minute in retea sau reducere de 30% la abonament, timp de 2 luni

12,49 EUR

Vodafone Complet 1500

 • 250 minute nationale

 • 1500 minute in retea


2500 minute in retea

19,79 EUR

Vodafone Complet 2000

 • 400 minute nationale

 • 2000 minute in retea

36,46 EUROferta promotionala Vodafone aduce o gama larga de telefoane, cu preturi incepand de la 0 Euro. Toate telefoanele promotionale sunt compatibile cu Vodafone internet pe mobil si browser-ul Opera mini, asigurand astfel o experienta placuta de navigare pe internet.

Clientii care incheie un abonament nou pot alege la pretul de 0 Euro modele precum Samsung C3010, un telefon compact si ergonomic, cu un design rafinat, camera foto, Mp3 player, slot card microSD sau Vodafone 543, un touchscreen cu ecran de 2,4'', Mp3 player, taste dedicate pentru muzica, casti incluse in pachet, navigare usoara pe internet prin browser-ul Opera mini pre-instalat. Samsung S3100, un slider elegant, dotat cu o camera foto de 1,3 MP si inregistrare video, radio FM, slot card de memorie microSD si acces usor la site-uri de retele sociale, inclusiv MySpace, Facebook, YouTube, Flickr, Picasa, Blogger, Photobucket, poate fi acum achizitionat cu 9 Euro. Nokia 2730 ofera utilizatorilor acces rapid la internet la viteze 3G pentru a putea fi mereu conectati cu prietenii, pentru a primi ultimele noutati si emaluri, oriunde s-ar afla. Telefonul este disponibil in noua oferta promotionala Vodafone incepand de la 19 Euro. La acelasi pret, clientii pot alege si modelul Samsung C3300 Champ, un touchscreen compact, care ofera o experienta placuta de navigare pe internet, functii multimedia de invidiat, media player, difuzor stereo integrat si functia SoundAlive ce reproduce efecte audio 3D.

Cu LG Cookie Fresh, clientii pot ramane in permanenta conectati cu prietenii cu ajutorul aplicatiei Facebook cu update automat. Navigarea pe internet este extrem de intuitiva si usoara, cu browser-ul Opera mini pre-instalat, iar personalizarea ecranului este posibila cu ajutorul widget-urilor online. Disponibil in patru culori - argintiu, rosu-alb, albastru-argintiu, mov-alb, LG Cookie Fresh poate fi achizitionat acum incepand de la 29 EUR. In plus, clientii care doresc un telefon cu design calsic, dar cu functii performante, au la dispozitie Nokia X2, un telefon cu o camera foto de 5 MP si blit cu LED, card microSD de 2 GB inclus si acces la Internet si email, de la 49 EUR.

Prin oferta de telefoane si internet pe mobil, cu browser-ul Opera mini, abonatii Vodafone beneficiaza de cea mai buna experienta de navigare pe internet. Opera mini permite utilizatorilor sa vizualizeze paginile web pe mobil la fel ca pe PC, in timp ce traficul consumat e cu pana la 90% mai redus. De asemenea, clientii pot accesa cele mai cunoscute aplicatii, direct de pe telefon: Facebook, Twitter, Gmail, Yahoo mail, eBuddy.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.819.000 clienti, la 30 iunie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 347 milioane de clienti, la 30 iunie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  2973 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Vodafone si sarabanda de asa-zise abonamente! (Vineri, 24 septembrie 2010, 19:35)

  Xantes [anonim]

  Dar semnal pentru a putea vorbi la aceste aboanmente "nemaipomenite", cand vom putea avea?! Stiti care este jmecheria cu valori/cantitati/volume mari de minute, SMS-uri, Mb de trafic de date pentru sume aparent mici?! Ti se aloca aceste valori mari pentru asa-zise sume derizorii pentru ca din studii clare si eficiente, marea majoritate a acestor utilizatori NU POT CONSUMA aceste cantitati/valori, iar diferentele care raman din aceste cantitati se pierd si NU SE REPORTEAZA, ceea ce inseamna ca pentru aceasta diferenta ramasa in Euro este PIERDUTA! Ceea ce inseamna ca acei utilizatori au fost practic taxati cu o suma cu mult mai mare pentru ceva care nu va fi vreodata consumat! O mare vrajeala, o mare pacaleala!
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by