newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cosmote Romania lanseaza o harta interactiva, oferind clientilor mai multa transparenta pentru serviciile de date 3G de care beneficiaza


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 3 august 2010, 15:18 webReleases | IT&C

Dupa ce a remodelat recent portofoliul Connect 3G prin adaugarea unui nou plan tarifar, creat sa raspunda si mai bine nevoilor de comunicare ale utilizatorilor, Cosmote Romania lanseaza o harta interactiva a serviciilor 3G, care permite clientilor sa vizualizeze exact ce tip de acoperire 3G au in zonele unde folosesc modemul, inainte de a lua decizia de a-l achizitiona.

Noua harta este usor de utilizat si ofera o transparenta mai mare pentru serviciile 3G furnizate de Cosmote Romania. Astfel, accesand www.Cosmote.ro, clientii pot consulta harta interactiva a serviciilor de date 3G care ofera o viziune mult mai clara asupra semnalului disponibil intr-o anumita zona din tara, avand ca suport harta localitatilor sau imagini din satelit. Astfel, clientii vor sti exact la ce nivel de calitate a serviciilor sa se astepte atunci cand achizitioneaza un modem 3G. Detalii sunt disponibile si in magazinele Cosmote.
 
Harta interactiva clasifica in 4 categorii nivelul semnalului servicilor de date 3G disponibil in intreaga tara, oferind informatii detaliate despre viteza de transfer a datelor sau despre tipul serviciilor care pot fi accesate pentru fiecare categorie in parte. Clientii pot afla care este nivelul semnalului de care vor beneficia in utilizarea de zi cu zi a modemului Connect 3G nu doar acasa, la serviciu sau in orasul unde locuiesc, dar si atunci cand pleaca in vacanta sau in calatorii de afaceri, in interiorul tarii.

Serviciile 3G de internet mobil in banda larga oferite de Cosmote Romania sunt disponibile prin intermediul pachetelor Connect 3G, prin cea mai avantajoasa oferta din piata pentru internetul mobil si conexiune la internet pentru laptop, permitand cel mai mare volum de transfer de date cu viteze de pana la 21,6 Mbps la cel mai avantajos pret (de exemplu, 5GB pentru 10 euro/luna, fara TVA).

Serviciile Connect 3G sunt in prezent disponibile in aproximativ 3.300 de localitati din intreaga tara. Reteaua 3G ofera internet mobil cu viteze de pana la 21,6 Mbps.

Serviciile Connect 3G cu abonament oferite de Cosmote Romania sunt disponibile si in roaming, in 33 de tari prin intermediul a 42 de parteneri de roaming, in Europa, USA, Turcia, dar si in destinatii exotice precum Emiratele Arabe Unite sau Hong Kong.

Cosmote avea in Romania 7,2 milioane de clienti, la 31 martie 2010. Lansata in 2005, Cosmote Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, Cosmote Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, Cosmote Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. Cosmote Romania este divizia locala a Cosmote Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 21,8 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania, adresandu-se unei piete extinse de 45 de milioane de utilizatori. Pentru mai multe informatii vizitati www.Cosmote.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  503 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by