newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Orange lanseaza in premiera serviciul de asistenta online


PDF Print
A | a
E-mail
de redactia | Joi, 15 iulie 2010, 19:18 webReleases | IT&C

Orange Romania anunta lansarea serviciului de asistenta online care ofera clientilor sai informatii utile despre serviciile si produsele Orange prin intermediul sectiunii interactive de intrebari si raspunsuri, al tutorialelor, softurilor si manualelor de utilizare pentru telefoanele mobile. Orange este primul operator din Romania care lanseaza o platforma de comunicare online ce permite utilizatorilor sa interactioneze atat intre ei cat si cu expertii Orange.

Vizitatorii site-ului www.orange.ro/asistenta pot adresa intrebari expertilor Orange sau celorlalti utilizatori, pot vota raspunsurile primite si pot contribui ei insisi cu raspunsuri privind serviciile si produsele pe care le utilizeaza. O echipa dedicata din cadrul departamentului de relatii cu clientii raspunde direct intrebarilor adresate de utilizatori prin aceasta platforma de comunicare.

Serviciul de asistenta online a fost dezvoltat pornind de la intrebarile frecvente ale clientilor Orange si vine in completarea canalelor de comunicare existente. Interactivitatea, usurinta de navigare, identificarea rapida a informatiilor cautate sunt principalele beneficii oferite utilizatorilor prin acest canal. Intrebarile si situatiile particulare ale clientilor vor fi tratate in continuare, in conditii de confidentialitate, la serviciul clienti (prin apel la 411 pentru abonati sau la 444 pentru clientii Orange PrePay) si prin intermediul sectiunii de contact de pe siteul www.orange.ro

"Privim fiecare interactiune cu clientii nostri din perspectiva interactiunii cu brandul Orange, de aceea dorim sa le oferim acestora cea mai buna experienta online, sa cream o comunitate prin care sa avem o relatie cat mai directa si apropiata cu ei. Vom continua sa dezvoltam si mai mult aceasta directie de comunicare online, sa interactionam cu clientii nostri oriunde sunt ei, fie ca este vorba despre site-ul nostru, retelele sociale, forumuri sau blog-uri", a declarat Robert Anghel, Online Product Manager Orange Romania.  

Initiativa continua seria proiectelor interactive lansate de Orange, precum campania de feedback in randul utilizatorilor, care a generat dezvoltari semnificative in magazinul online si site-ul de review-uri unde utilizatorii isi impartasesc experientele si opiniile cu privire la telefoanele si laptopurile din oferta Orange.

despre Orange

Orange este lider de piata in Romania cu 10.809.000 de clienti si venituri de 237 milioane de euro in primul trimestru al anului 2010. In 2009, Orange Romania a obtinut venituri de 1,055 miliarde de euro. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 180 de milioane de clienti pe cinci continente. Orange ofera o gama extinsa de solutii de comunicatii clientilor sai, atat utilizatori individuali, cat si companii, de la servicii de baza pana la servicii integrate de voce si date fixe si mobile.
Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  350 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by