newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Software ERP nou la Marelvi, cel mai mare distribuitor de electrocasnice din Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de Senior Software | Marţi, 6 iulie 2010, 10:52 webReleases | IT&C

Companie avand capital exclusiv romanesc si o cifra de afaceri de 152 mil.RON, Marelvi activeaza din 1995 in sectorul de retail cu electrocasnice. Cu un portofoliu de 22 de branduri renumite precum Arctic, Bosch, Gorenje, Braun, LG, Philips si nu numai, compania se ocupa in prezent cu distributia tuturor marcilor de electrocasnice disponibile pe piata din Romania. Incepand cu aprilie 2008, Marelvi a devenit unic importator si distribuitor al produselor frigorifice Liebherr pe piata romaneasca.
Sistemele ERP, impreuna cu cele de CRM, constituie instrumente vitale pentru companiile locale, nevoite sa-si gestioneze mai bine costurile si sa-si canalizeze eficient efortul de vanzare pentru a ramane competitive.

"Actiunile noastre vor fi aceleasi, independent de criza, iar achizitionarea unui ERP este o componenta importanta in atingerea obiectivelor pentru urmatorii ani." - dna. Loredana Butnaru, Director Executiv Marelvi.

"Sistemele ERP au acum o functie cheie in a sprijini iesirea companiilor romanesti din criza. Cu ajutorul SeniorERP Marelvi a reusit sa rezolve probleme cu care numeroase companii se confrunta la ora actuala, precum necesitatea unui control mai bun asupra informatiei, rapoarte in timp real, optimizarea stocurilor, cresterea nivelului de onorare al comenzilor, imbunatatirea cashflow-ului, optimizarea logisticii si nu numai." - Daniel Toma, Managing Director Senior Software

In lipsa unui sistem ERP performant, Marelvi se confrunta cu dificultati in a analiza informatii in mod corect si de a lua decizii rapide pe baza acestora. Acest lucru se datoreaza in principal unor rapoarte construite pe informatii incorecte, inexacte si care ajung cu intarziere la nivel de management.

"Aveam nevoie de un sistem ERP capabil sa sustina cresterile prognozate de business. Doream eliminarea activitatilor redundante si a costurilor pentru obtinerea informatiei la nivel decizional. In plus, eram interesati de o solutie ERP romaneasca, cat mai customizata pe afacerea Marelvi. Am fost contactati de o echipa de profesionisti si astfel am inceput colaborarea cu Senior Software." - Dna. Cornelia Muha, IT Manager Marelvi Impex.

Cu SeniorERP, cel mai important indicator urmarit de Marelvi, reprezentat de cash-flow, poate fi controlat in orice moment, alaturi de alti indicatori precum profit, margine neta, rotatia stocului, costuri de transport si logistica.

In prezent, Marelvi detine patru depozite regionale, cel central fiind in Radauti, la care se adauga cele din Bucuresti, Cluj si Deva. Distributia se realizeaza prin intermediul unui parc auto format din masini proprii si inchiriate si o echipa de vanzari la nivel national. Sediul central al firmei este in Suceava, judet in care Marelvi este si in acest an compania cu cea mai mare cifra de afaceri.

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie, productie, servicii, retail.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite pana la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- in regim de abonament lunar), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorerp.ro

Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.
Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows  Server, Web Services si .NET Framework.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
UPS Romania, Aluplast Romania, Regency, Phoenix Contact, Rocast, Roengel, Gazeta Sporturilor, GazetaOnline, Intact Interactive, General Parma Food, Parma Euxin, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic,  Hofigal,  Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti,  Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitacare, Akzo Nobel, Vitap Echipamente,  CompactRB, Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia, A.B.A.D., Avico International, Nicoro Trading, Marelvi, Auto Alex etc.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  866 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings