newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: eHealth 2010 - servicii medicale fara bariere


PDF Print
A | a
E-mail
de Andreea Maier | Luni, 5 iulie 2010, 12:55 webReleases | IT&C

ehealth_logo | Foto: webPR.ro
Grupul Agora, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, organizeaza joi, 08 iulie 2010, conferinta eHealth 2010. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din Bucuresti, sala Ronda, incepand cu ora 9.30.

Medici care pot accesa mai usor inregistrari medicale ale pacientilor, primesc imediat rezultatele analizelor chiar din laborator si trimit retetele direct catre farmacie. Acces la ingrijire medicala, indiferent de zona geografica, gratie sistemelor inovative de telemedicina si ingrijire personala. Autoritati publice si spitale din tari diferite, care colaboreaza indeaproape pentru accelerarea formalitatilor in cazul administrarii unui tratament mai eficient în strainatate. Intr-un cuvant: eHealth.

Conferinta eHealth 2010 se adreseaza directorilor de IT din institutiile de resort, managerilor de spitale si clinici, medicilor de familie, medicilor specialisti, farmacistilor si va oferi un cadru pentru schimbul de idei intre specialistii din sistem, reprezentantii autoritatilor publice centrale din domeniu si furnizorii de tehnologie, abordand o serie de subiecte de interes in domeniu, precum prescriptia electronica, cardul de sanatate, fisa pacientului sau interoperabilitatea intre sisteme si interoperabilitatea transfrontaliera.

Peter Linhardt, Ph.D. eHealth Solution Architect Ness Technologies va deschide conferinta cu prezentarea "De la ePrescription la eHealth - strategia eHealth Slovacia (studiu de caz)". In continuare dl. Valentin Voinica, Associate Director, Corporate Accounts Vodafone Romania si dl. Piotr Pluta, Manager Vertical Sales Cisco vor prezenta solutiile pentru Healthcare oferite de catre companiile pe care le reprezinta. Teodora Panainte, Solutions Advisor, Divizia de Solutii Microsoft Dynamics va sustine prezentarea "Eficientizarea serviciilor medicale cu ajutorul solutiilor Microsoft", iar in incheiere dl. Jonathan Tucker, Strategic Industry Manager Panasonic Computer Products Europe va prezenta "Driving Healthcare Efficiency Through Mobile IT"

Detalii si inscrieri pe www.agora.ro/ehealth.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media Medicalmanager.ro, PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Smart FM, Agora News, IT Trends si Digital Trends. Alti parteneri: Byblos, Vinexpert & eVinoteca.ro, iNes, DigiSign.

Despre Grupul Agora

Grupul Agora este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicatii, afaceri si distributie de carte straina. Grupul Agora este prezent in piata publictţiilor de IT&C din 1992.

In prezent, Grupul Agora detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends (ambele lansate in 2009), evenimentele: Conferintele Regionale Agora, Conferintele de Tehnologie Agora, Conferintele de Solutii Agora, mesele rotunde IT Trends, eLiberatica - conferinta anuala pe tema Open Source Free Software, serviciul de distributie de carte straina Byblos si portalul online cu serviciul de stiri AgoraNews.

Detalii la www.agora.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  428 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings