newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Clientii Romtelecom si COSMOTE, incurajati sa vorbeasca si mai mult intre ei


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 7 iunie 2010, 14:04 webReleases | IT&C

Romtelecom si COSMOTE Romania si-au unit fortele pentru o initiativa comuna prin care le ofera clientilor noi beneficii: posibilitatea de a vorbi si mai mult intre cele doua retele. Initiativa va fi implementata in doua faze: incepand de astazi, 7 iunie, clientii Romtelecom, rezidentiali sau companii, pot vorbi in reteaua COSMOTE, la tarifele din retea, iar in aproximativ o luna clientii COSMOTE vor putea vorbi si ei mai mult catre reteaua Romtelecom.

De astazi, toate abonamentele de voce fixa Romtelecom ofera acelasi tarife pentru apelurile catre reteaua mobila COSMOTE ca si pentru apelurile in reteaua Romtelecom, astfel ca abonatii Romtelecom se vor bucura de aceleasi beneficii, indiferent daca apeleaza numere fixe Romtelecom sau numere mobile din reteaua COSMOTE. In functie de abonamentul folosit, clientii Romtelecom au incluse in abonamente pana la mii de minute lunar pentru apelurile catre retele fixe nationale si COSMOTE, sute de minute incluse pentru convorbiri catre alte retele mobile nationale, tarife locale pentru apelurile internationale. COSMOTE va oferi in aproximativ o luna beneficii similare tuturor clientilor COSMOTE  care vor apela reteaua fixa Romtelecom.

Oamenii au nevoie sa comunice fara limite sau constrangeri si noi intelegem asta mai bine decat oricine. Suntem bucurosi sa anuntam initiativa comuna a COSMOTE si Romtelecom, una dintre cele mai avantajoase solutii de comunicare mobil-fix de pe piata prin care clientii celor doua companii vor putea vorbi chiar mai mult intre ei. Noua oferta a fost creata special pentru confortul financiar al clientilor nostri. In urma acestei initiative comune, cele doua companii impreuna vor servi cea mai mare comunitate de telecom in termeni de servicii de voce mobila si fixa,” a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE Romania.

Principiul „mai multe beneficii la acelasi pret” se incadreaza in strategia urmata in ultimii trei ani, Clientul pe locul1. De asemenea, anticipand nevoile si dificultatile cu care se confrunta clientii nostri in aceasta perioada dificila de criza economica, am luat decizia de a-i sustine prin diferite initiative. Cu aceasta prima initiativa, extindem si la reteaua COSMOTE beneficiile pe care clientii le au cand vorbesc in reteaua Romtelecom. In functie de obiceiurile de consum ale clientilor nostri, acestia pot economisi chiar si 30% din valoarea lunara a facturilor,” a declarat Yorgos Ioannidis, director general Romtelecom.

Tarifele existente pentru telefonie fixa in Romtelecom raman neschimbate iar adaugarea noilor beneficii nu va necesita semnarea unui nou contract. Minutele incluse in abonamente pentru efectuarea de apeluri in retea pot fi utilizate de acum inainte si pentru apelurile catre reteaua mobila COSMOTE. Dupa consumarea minutelor incluse, toate apelurile catre reteaua mobila COSMOTE vor fi tarifate ca apeluri in reteaua Romtelecom si, in functie de tipul de abonament, pot avea chiar tarife zero.

O oferta similara va fi disponibila pentru clientii COSMOTE in aproximativ o luna, astfel ca toate apelurile initiate din reteaua COSMOTE catre reteaua fixa Romtelecom vor fi tarifate ca apeluri in reteaua proprie. Astfel, in functie de planul tarifar, clientii COSMOTE vor beneficia de convorbiri foarte accesibile sau chiar gratuite in reteaua Romtelecom. Aceasta oferta se aplica pentru apelurile catre numerele de telefonie fixa ale Romtelecom.

Romtelecom ofera cinci abonamente principale clientilor rezidentiali si douasprezece abonamente pentru companii, gandite pentru a raspunde nevoilor specifice fiecarei categorii de clienti, cu sute de minute incluse si chiar si convorbiri nelimitate in retea si catre COSMOTE. Romtelecom este singurul operator telecom care ofera automat si gratuit clientilor business acordul privind nivelul calitatii serviciului (SLA- service level agreement).

Portofoliul COSMOTE pentru clientii rezidentiali include planul tarifar Perfect pentru Tine ce le ofera acestora posibilitatea de a combina si adapta propriile abonamente. Mai mult decat atat, COSMOTE ofera una dintre cele mai eficiente solutii pentru segmentul business, cu un portofoliu ce include planurile tarifare COSMOTE Business si COSMOTE Business Share, destinate  companiilor de toate marimile si oferind pachete cu pana la 5.000 minute nationale incluse si comunicare gratuita in cadrul grupului predefinit de utilizatori, in functie de planul ales.  

Romtelecom a raportat 4,5 milioane abonamente la 31 martie 2010. Din 2007 Romtelecom actioneaza conform strategiei Clientul pe locul1, ce implica oferirea de mai multe beneficii clientilor sai la aceleasi preturi sau chiar la preturi mai scazute. In ultimii ani, Romtelecom s-a pozitionat ca un furnizor complet de solutii de comunicare, consolidadu-si prezenta pe pietele de internet broadband si TV. Romtelecom Business Solutions este divizia dedicata pentru sprijinirea afacerilor romanesti cu solutii IT si de comunicatii. Romtelecom este lider pe pietele de servicii de internet fix si VPN pentru segmentul business. Pentru mai multe detalii accesati www.romtelecom.ro.

COSMOTE raporta in Romania la 31 decembrie 2009 un numar de aproximativ 7 milioane de clienti. Lansata in 2005, COSMOTE Romania a inregistrat cea mai rapida dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. In mai putin de cinci ani, COSMOTE Romania si-a depasit competitorii in ceea ce priveste reteaua de acoperire nationala. In prezent, COSMOTE Romania ofera acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE Romania este divizia locala a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, care are o baza de 21,8 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania, adresandu-se unei piete extinse de 45 de milioane de utilizatori. Pentru mai multe informatii vizitati www.cosmote.ro.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  869 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by