newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Televiziunea digitala de la UPC, acum gratuit pentru jumatate din perioada contractata


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Marţi, 1 iunie 2010, 14:13 webReleases | IT&C

logo UPC Romania | Foto: UPC Romania
Bucuresti, 01 iunie 2010 – UPC Romania lanseaza o noua oferta adresata atat clientilor de televiziune analogica interesati de trecerea la un abonament digital, cat si clientilor de televiziune digitala. Astfel, in intervalul 28 mai - 31 iulie 2010 abonatii vor primi o serie de facilitati la plata pachetului achizitionat pentru o perioada de 6 pana la 12 luni, dar si un serviciu gratuit la alegere.

Prin noua oferta ne dorim ca televiziunea digitala, alaturi de optiunea de HD sa devina accesibile tuturor. Clientii nostri au fost primii care au beneficiat de serviciul de televiziune digitala in format high-definition. Serviciul s-a bucurat de un real succes inca din momentul lansarii, in octombrie anul trecut, iar prin oferta actuala dorim sa extindem accesul la acest serviciu. Clientii nostri beneficiaza astfel de cea mai buna oferta de pe piata la serviciul de televiziune digitala in format HD: cel mai mare numar de canale, la cel mai bun pret”, declara Dragos Militaru, Director Comercial UPC Romania.

Astfel, orice client UPC care detine oricare dintre pachetele de tip standard, 2Play sau 3 Play de televiziune analogica si alege trecerea la televiziune digitala, va primi, la alegere, internet gratuit sau telefonie gratuita timp de un an, pentru orice contract semnat pe 24 de luni.

Pentru prima data, televiziunea digitala in format HD va fi disponibila abonatilor UPC la un pret special. Clientii actuali de televiziune digitala vor putea alege optiunea HD, oferita gratuit timp de un an, in baza contractelor pentru acest serviciu, semnate pe doi ani, in perioada promotiei. In cazul contractelor cu durata de un an, optiunea HD va fi gratuita timp de 6 luni. In a doua jumatate a contractului, dupa incheierea perioadei de gratuitate, abonatii vor plati pentru aceasta optiune 15 RON pe luna in plus fata de pachetul initial.

Pentru clientii noi de servicii analog, oferta de internet sau telefonie gratuita va fi valabila timp de trei luni, pentru contractele semnate in aceeasi perioada de promotie.

UPC Romania. UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de comunicatii prin cablu din tara noastra. Retelele UPC Romania deservesc, in acest moment, peste 1.250.000 de clienti in 200 orase. Potrivit viziunii companiei, aceasta lume fascinanta in care traim, dar deseori complexa, trebuie sa fie accesibila tuturor. Cei 10.000 de angajati UPC din Europa dau viata viziunii companiei prin simplitatea si caldura umana care se regasesc in fiecare din actiunile lor. UPC Romania  este afiliata la Liberty Global, Inc. (www.upc.ro)

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicatii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce si internet in banda larga, pentru a-si conecta clientii la lumea informatiei, a comunicarii si a divertismentului. La data de 24 februarie 2010, LGI oferea servicii de inalta calitate, in 14 tari, in principal in Europa, Chile si Australia. Liberty Global, Inc. detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum este Chellomedia in Europa. (www.lgi.com) 

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1013 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    disperare (Marţi, 1 iunie 2010, 15:15)

    mihai [anonim]

    mare criza la UPC, au fost nevoiti sa reduca preturile sa nu ramana in urma RDS si Romtelecom.
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by