newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Campionatul mondial de fotbal la calitate HD pentru clientii Dolce


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Joi, 27 mai 2010, 11:02 webReleases | IT&C

logo Romtelecom | Foto: Romtelecom
Incepand cu 4 iunie 2010, clientii Romtelecom Dolce se vor putea bucura de experienta HD datorita unui pachet nou prin care ne propunem sa extindem granitele pentru divertismentul de acasa,” a anuntat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Dezvoltarea Afacerii Romtelecom, in cadrul conferintei Ziua Comunicatiilor care a avut loc joi, 27 mai.

Standardul HD asigura de pana la cinci ori imagini mai clare decat standard definition, oferindu-le astfel clientilor o experienta mai vie si mai aproape de realitate, fiind alegerea perfecta pentru cei care au deja acasa un televizor HD ready sau Full HD.

Toti clientii de televiziune digitala Romtelecom Dolce se pot abona la pachetul Dolce HD care contine in acest moment urmatoarele canale: TVR HD, ProTV HD, Sport.ro HD, Discovery Showcase HD la tariful de 4,9 Euro, fara TVA. Iubitorii de filme vor primi de asemenea promotional canalul HBO HD in primele 3 luni de la activare.
   
Cu echivalentul pretului unui bilet de cinema, clientii nostri au acces pe durata unei luni intregi la continut de calitate si diversificat pentru intreaga familie; continutul va fi imbogatit in urmatoarea perioada,” a adaugat reprezentantul Romtelecom.

Atat clientii noi, cat si cei existenti cu un contract de cel putin 1 an pot achizitiona echipamente HD la tarife speciale care incep de la 49 Euro, fara TVA.

Calitatea HD asigura un grad atat de ridicat al detaliilor incat telespectatorii au senzatia ca fac parte din imaginea vizionata. Am facut efortul de a lansa Dolce HD inainte de inceperea Cupei Mondiale tocmai pentru ca am vrut sa ne asiguram ca putem oferi clientilor nostri o experienta memorabila, dandu-le posibilitatea sa urmareasca meciurile difuzate pe TVR HD.

In plus, iubitorii de sport ni se pot alatura in Orasul Fotbalului pe parcursul competitiei internationale, un loc unde se pot familiariza si cu tehnologia IPTV in timp ce isi sustin echipa favorita. Daca prefera sa stea acasa, ne-am asigurat ca toate cele aproximativ 900 000 de mii gospodarii Dolce, precum si clientii NextGen, vor avea acces in direct la toate meciurile Campionatului Mondial. Cred ca romanii au acum nevoie mai mult ca niciodata de vesti bune si speram ca le dam una prin decizia de a oferi gratuit  canalul Telesport, in pachetul de baza, timp de doua luni, pe parcursul evenimentului international,” a adaugat Ovidiu Ghiman.

In perioada 1 iunie – 31 iulie, toti clientii Romtelecom Dolce si NextGen vor beneficia de canalul Telesport fara costuri suplimentare, indiferent daca sunt abonati sau nu la pachetul suplimentar Sports. Astfel, ei vor avea acces la cele 8 meciuri ale Campionatului Mondial FIFA 2010 transmise in direct si la alte 44 de partide inregistrate, plus emisiuni informative si de analiza si rezumate ale fiecarui meci, care insumeaza aproape 300 de ore de fotbal.

Orasul Fotbalului isi va deschide portile pe 10 iunie in Zone Arena din Bucuresti si va gazdui mai mult de 1 500 persoane zilnic intr-un spatiu in aer liber de 8 000 mp unde iubitorii sportului vor veni sa simta atmosfera de pe stadion si sa vizioneze meciurile la calitate HD. 

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1766 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings