newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Vodafone Romania lanseaza 0.facebook.com, un serviciu gratuit de acces la Facebook pe telefonul mobil


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 19 mai 2010, 17:21 webReleases | IT&C

Vodafone Romania si Facebook anunta astazi ca ofera utilizatorilor navigare gratuita pe noul site 0.facebook.com. Prin sponsorizarea 0.facebook.com, Vodafone Romania permite clientilor sa fie conectati prin intermediul Facebook cu prietenii si familia prin orice browser mobil, beneficiind de trafic de date gratuit. Vodafone Romania ofera clientilor sai trafic de date gratuit pentru navigarea pe site-ul 0.facebook.com timp de cel putin un an. Vodafone are posibilitatea sa decida extinderea acestei oferte.

Site-ul 0.facebook.com este optimizat pentru viteza, fiind o versiune mai rapida si mai simpla a paginii pentru mobil m.facebook.com. Noul site nu include grafica sau imagini, iar paginile au fost proiectate pentru navigarea rapida in reteaua Vodafone Romania. Fotografiile postate pe Facebook sunt la un singur clic distanta. Pentru a vizualiza o fotografie, utilizatorul nu trebuie decat sa acceseze link-ul catre imagine si va fi anuntat ca iese din site-ul 0.facebook.com. Pentru traficul realizat prin vizualizarea imaginilor se aplica tarifele standard Vodafone Internet pe mobil.

Suntem incantati sa anuntam acest acord cu Facebook, prin care dorim sa raspundem nevoilor de comunicare ale unui numar din ce in ce mai mare de utilizatori romani ai retelelor sociale. Parteneriatul ne permite sa oferim acces gratuit la Facebook romanilor, prin serviciul 0.facebook.com. Am dezvoltat aceasta optiune impreuna cu Facebook cu scopul de a permite clientilor sa ramana conectati la informatiile in timp real din retelele sociale, fara a avea grija costurilor legate de navigare”, a declarat Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Incercam intotdeauna sa lucram cu parteneri inovatori, pentru a oferi acces mobil simplu si rapid la Facebook in intreaga lume. Multumita colaborarii cu Vodafone Romania, putem oferi impreuna 0.facebook.com, un serviciu care ofera calitate si usurinta in a accesa Facebook utilizatorilor de Internet pe mobil din Romania,” a declarat Henri Moissinac, Head of Mobile, Facebook.
 
Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.730.000 clienti, la 31 martie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 340 milioane de clienti, la 31 martie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Facebook a fost fondat in februarie 2004. Misiunea Facebook este de a oferi utilizatorilor puterea de a imparti continut si de a face lumea mai deschisa si mai bine conectata. Oricine isi poate deschide un cont Facebook si poate interactiona cu oamenii pe care ii cunoaste, intr-un mediu sigur. Facebook este o companie privata, cu sediul in Palo Alto, California. 

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  1219 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    insa costa (Joi, 20 mai 2010, 13:00)

    Anonim [anonim]

    Entuziasmat, tocmai am sunat la vodafone si costa 20 de (euro?)centi per conectare; nu pricep si nu mi s-a zis cate conexiuni se deschid (dinamic html?) dar cel putin una se deschide cu siguranta.

    Concluzia: serviciul se plateste, iar articolul induce in eroare omitand lucrul asta (in schimb spune ca nu se plateste traficul - ca si cum ar fi un articol in care imi spune ca Metro e gratuit: parcarea nu se plateste :-) ).
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by